Anlık Bildirim

Bütçe dostu Realme C25s tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Realme uygun fiyat etiketi taşıyan yeni bir akıllı telefon duyurdu. Realme C25s olarak adlandırılan model 6.5 inç ekran ve 6.000 mAh kapasiteli batarya ile geliyor.

Bütçe dostu Realme C25s tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Çinli üretici Realme, C25s adlı yeni bütçe dostu akıllı telefon tanıttı. Cihaz Realme C25 modeliyle neredeyse aynı ancak önemli bir farkı var: Helio G70 yerine MediaTek Helio G85 yonga setini kullanıyor.

Realme C25s, HD+ çözünürlükte 6.5 inç LCD ekranın yanı sıra 6.000 mAh kapasiteli bir pile sahip. Ayrıca 4 GB RAM ve 64/128 GB depolama alanıyla sunuluyor. Cihazın hafızasını microSD kart ile 256 GB'a kadar genişletmek mümkün.

Bütçe dostu Realme C25s tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Fiyatı ve çıkış tarihi

Akıllı telefonun arka panelinde 13 megapiksel ana ve iki adet 2 megapiksel sensör içeren üçlü kamera sistemi görev yapıyor. Ön yüzünde damla çentik için yerleştirilmiş 8 megapiksel selfie kamerası mevcut.

Bütçe dostu Realme C25s tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Realme C25s kutudan Android 11 tabanlı Realme UI 2.0 arayüzü ile çıkıyor. Akıllı telefon 9 Haziran itibarıyla gri ve mavi renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Fiyat etiketi depolama alanına bağlı olarak 137 dolar veya 150 dolar olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim