Anlık Bildirim

Büyük bir sabit disk mi arıyorsunuz ? İşte size yeni LaCie Bigger Disk 1 TB

1 TB her ne kadar ev kullanıcısı için oldukça büyük bir rakam olsa da eğer 3D Animasyon, Video, Film vb. işlerle uğraşıyorsanız sıkıştırılmamış ham veri ile işlem yaparken bunun gerekli olduğunu rahatlıkla anlayabilirsiniz.

Sıra dışı ürünleriyle ilgi toplayan La Cie'de bunu düşünerek Bigger Disk 1 TB'ı üretmiş.

Benzer La Cie ürünleri gibi harici bir cihaz olan Bigger Disk 1 TB yüksek veri aktarım hızı sağlayan FireWire 800, FireWire ve USB 2.0 bağlantı seçeneklerini sunuyor. Bu bağlantılar ile şu standartlarda iletişim yapılabiliyor:  FireWire 800, FireWire 400, iLink/DV, Hi-Speed USB 2.0 ya da USB 1.1. Bu geniş yelpaze sayesinde ister Windows PC ya da Mac OS X kullanıcıları tak çalıştır sayesinde ürünü rahatlıkla kurup kullanabiliyorlar.

Büyük bir sabit disk mi arıyorsunuz ? İşte size yeni LaCie Bigger Disk 1 TB

LaCie Bigger Disk 1 TB bu büyük saklama kapasitesine ulaşmak için bir dizi 7200 rpm 8 MB önbellekli sabit disk kullanıyor. Cihaz açma/kapama düğmesi haricinde elektrik tasarrufu ve gürültüyü azaltmak için ayrıca otomatik açılıp/kapanma, uyku modu'na da sahip.

Her ne kadar gürültü dediysek bunu fazla ciddiye almayın zira Alüminyum ve ZAMAC (Zinc Aluminium Metal Alloy Casting) karışımı 5 kg'lık kasası ısıyı dışarı iletirken minimum oranda gürültünün dışarı çıkmasına olanak tanıyor. Ayrıca bu etkili soğutma disklerin ömrünü de uzatıyor.

5.25” boyutundaki kasa ergonomi sağlarken opsiyonel 19" rackmount kiti ile rack'lere de monte edebiliyorsunuz La Cie Bigger Disk'i.

Ürün Şubat ayından itibaren 1199$ ABD fiyatı ile satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim