Anlık Bildirim

Popüler aksiyon filmi serisi Cehennem Melekleri'nin 4. filminden ilk görseller geldi

Birçok popüler aksiyon filmi yıldızının bir araya geldiği Expendables ya da Türkçesi ile Cehennem Melekleri serisinin dördüncü filminden ilk görseller paylaşıldı.

Cehennem Melekleri 4'ten ilk görseller geldi Tam Boyutta Gör

2010 yılında başlayan Expendables ya da Türkçesi ile Cehennem Melekleri serisi bildiğiniz gibi birçok popüler aksiyon filminin oyuncularını bir araya getirdi. Geçtiğimiz saatlerde de yeni filmden ilk görseller paylaşıldı.

Paylaşılan görsellerde hepimizin yakından tanıdığı, aksiyon filmlerinin vazgeçilmezi Jason Statham bulunuyor. Görseldeki diğer kişi ise dördüncü filmin ana düşmanı konumundaki The Raid filminin yıldızı Iko Uwais. Kamera arkası görüntülerin de olduğu görsellerin arasında filmden de sahneler bulunuyor. Belli ki bu ikiliyi bir dövüş sahnesinde göreceğiz.

Yeni filmde, ilk üç filmde bulunan Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture ve Sylvester Stallone yine bulunacak. Ayrıca dördüncü filmin oyuncu kadrosuna Curtis “50 Cent” Jackson, Iko Uwais, Megan Fox ve Tony Jaa gibi ünlü isimler de katıldı. Filmin yönetmenliğini daha öncesinde dublör olan ve Need for Speed filmini yöneten Scott Waugh üstleniyor. Spenser Cohen ise senaryoyu üstlenmiş durumda. Ne yazık ki filmin yayın tarihi şu an için bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim