Anlık Bildirim

Windows 10 Mobil sürümünü ekran görüntüleri sızdırıldı

Windows 10 Mobil sürümünü ekran görüntüleri sızdırıldı
Daha önce Microsoft'un Windows 10 etkinliğinde mobil sürümü kısıtlı da olsa görme imkanı bulmuştuk ancak şirket fazla detay vermekten kaçınmıştı. Mobil sürümün teknik ön izlemesi etkinlikte yayınlanmazken daha sonra yayınlanacağı açıklanmıştı.

Ancak daha teknik ön izleme sürümü yayınlanmadan Çin'li site ITHome Windows 10 mobil sürüme ait bazı görselleri sızdırdı. Sızdırılan görsellerde yeni bir ses kaydetme uygulaması dikkat çekiyor, kaydedilen sesleri OneNote uygulamasına eklemenin dışında OneDrive bulut sistemine kaydedilebiliyor veya e-posta ile gönderilebiliyor. 
Windows 10 mobile ile görsel anlamda çok fazla radikal değişiklik yapıldığı söylenemez. Ufak değişikliklerin dikkat çektiği sızıntılarda daha önce de gördüğümüz klavyedeki joystick butonu dikkat çekiyor. Buton büyük ekranlı cihazlarda klavyeyi sağa veya sola doğru kaydırmaya yarıyor. Microsoft etkinliğinde klavyenin ekranın istenilen bölgesine taşınabileceği de gösterilmişti..

Ayrıca fotoğraflarda yeniden düzenlenen Ayarlar bölümü, bildirim ekranına daha fazla kısa yol eklenebildiği, arama ekranında ufak değişiklikler yapıldığı görülebiliyor.
Tüm sızdırılan fotoğraflar ve detaylar için aşağıda bulunan galeriyi ziyaret edebilirsiniz.

Windows 10 mobil teknik ön izleme sürümünün bu ay içinde yayınlanması bekleniyor. Ayrıca Microsoft daha önce 512 MB RAM'e sahip cihazlarda da yeni sürümün çalışacağını duyurmuştu.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6346 kez okundu.
27 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep İşletim Sistemleri, ekran ve
4 etiket daha windows 10 mobil mobile sürüm
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim