Anlık Bildirim

Bayanlara özel akıllı telefon destekli bildirim yüzüğü: Ringly

Genelde oldukça büyük ve derin çantalar kullanan bayanlar, bu sebepten ötürü telefonlarının çaldığını duyamıyor ve genelde de telefonlarını ellerinde taşıyorlar. Bu duruma çözüm getirmek amacıyla hazırlanan Ringly ise, bildirimleri parmağa getiriyor.
Tasarım yapısı itibariyle bayanların ilgisini çekecek bir yapıda hazırlanan ve yüzük formunda üretilen Ringly, iOS ve Android işletim sistemli akıllı telefonlar ile Bluetooth LE bağlantısı üzerinden iletişim kuruyor. Ufak gövdesinde ufak bir LED ışık ve titreşim motoru taşıyan yüzük, bu sayede telefona gelen çağrı ya da mesajları hem titreşim hem de ışık temelinde kişiye bildirebiliyor. Ürünün bu bildirimler için kişiselleştirilebilen (Farklı uygulamalar vb.) özel bir uygulaması da bulunuyor.
3 mikron kalınlığında 18 karat mat altın kaplama ve yarı değerli taşlar kullanılarak hazırlanan bildirim yüzüğü Ringly, 145$ ile 180$ arası fiyat etiketleriyle ön sipariş yapılarak buradan satın alınabiliyor. Kısa tanıtım videosunu direkt olarak aşağıda izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim