Anlık Bildirim

Xiaomi Mi5 bir kez daha sızıntı kurbanı oldu

Çinli üretici Xioami'nin yeni amiral gemisi Mi5 merakla beklenmeye devam ediyor. Arka arkaya sızdırılan görüntüler ise merakı bir nebze de olsa giderecek cinsten.
Xiaomi Mi5 bir kez daha sızıntı kurbanı oldu
 
Çok kısa bir süre önce Xiaomi'nin Mi5 modeline ait olduğu iddia edilen bir görsel sızdırılmış (yukarıda) ve oldukça konuşulmuştu. Özellikle fiziksel butonun kullanılması ve parmak izi okuyucusuna ön kısımda yer verilmeye başlanması gibi iddialar yeni modelin tasarımındaki en önemli değişikliği oluşturacak gibi. Yeni gelen sızıntılar da bu iddiaları doğrulayacak nitelikte.
Ön panelin ve kasanın iç yapısının paylaşıldığı görüntülerde panelin hemen altında fiziksel buton için ayrılmış bölüm dikkat çekiyor. Ayrıca kenarları yumuşatılmış hatlar da önceki sızıntılar ile birebir uyuşuyor. Sadece yeni fotoğraf ile fiziksel butonun biraz daha eliptik göründüğünü söyleyebiliriz. Parmak izi okuyucu sensöre de yine bu bölümde yer verilmesi bekleniyor.
Xiaomi Mi5 bir kez daha sızıntı kurbanı oldu
 
Ortaya çıkan teknik detaylara baktığımızda ise 5 ya da 5.2 " boyutunda Full HD çözünürlük sunabilen ekran, Snapdragon 820 çipset, 4 GB sistem belleği, 16 MP arka ve 8 MP ön kamera ve USB Type C portunu görüyoruz. Android 6.0 işletim sistemiyle çıkacak akıllı telefon yine Xiaomi'nin özelleştirilmiş arayüzünü kullanacak. Metal kasaya sahip olması beklenen Mi5 için siyah, beyaz ve altın renk seçenekleri gündemde.
 
Xiaomi Mi5 bir kez daha sızıntı kurbanı oldu
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6161 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi mi5, mi5 sızdırıldı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim