Tanınmış cips üreticisi Lay's, parmaklardaki yağ kalıntılarını ve patates cipsi kırıntılarını temizlemeye yarayan bir makine tasarladı. Sarı renkteki cihaz ev tipi bir çamaşır makinesine benziyor ancak ciddi ölçüde küçültülmüş bir formda.
Parmak yıkama makinesi 15.24 x 10.92 cm boyutlarında. Cips yedikten sonra kapağını açıp parmaklarınızı içine sokuyorsunuz ve alkol bazlı antiseptik püskürtülerek sterilize ediliyor. Pille çalışan cihazın USB-C portu üzerinden şarj olduğunu belirtelim.
Sınırlı sayıda üretildi
Şirket parmak yıkama makinesinden sadece beş adet üretti. Bunlar da Japonya'da bir çekiliş aracılığı ile dağıtılacak. Islak mendile alternatif olarak geliştirilen cihazın ileyen dönemlerde satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz bilinmiyor.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:amazon kod alabilir miyim
kod
Kod
güzel kampanya
Merhaba kod alabilir miyim?
kod pls
merhaba yorum yaptık , kodum gelmedi
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü GENEL İSTATİSTİKLER
10234 kez okundu.
19 kişi, toplam 22 yorum yazdı.
HABERİN ETİKETLERİ
cips, Lay's ve