Anlık Bildirim

Company of Heroes 3'ün çıkış tarihi ve Türkiye fiyatı belli oldu: Fiyatı korkutuyor

Strateji türünün en sevilen oyun serilerinden biri olan Company of Heroes'un yeni oyunu Company of Heroes 3'ün çıkış tarihi ve Türkiye fiyatı belli oldu.         

Company of Heroes 3'ün çıkış tarihi ve Türkiye fiyatı belli oldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sega'nın yaptığı, geliştiriciliğini ise Relic Entertainment'ın yaptığı strateji türündeki Company of Heroes 3'ün Yayıncılığını Sega'nın yaptığı, geliştiriciliğini ise Relic Entertainment'ın yaptığı strateji türündeki Company of Heroes 3 çıkış tarihi açıklandı.

Kasım 2022'de

Geçtiğimiz saatlerde yapılan resmi açıklamaya göre oyun 17 Kasım 2022'de PC için çıkışını yapacak. Ancak oyunun çıkışından önce oyunu oynamak için fırsatlarınız olacak. Buradaki sayfadan kayıt yaptırırsanız North African Operation bölümünü oynayabilirsiniz. Son olarak Steam'de ücretsiz olarak erişime açılacak demo da bugün içerisinde oynanabilir olacak. Buradan demo sayfasına da ulaşabilirsiniz.

Türkiye Fiyatı

Buraya kadar her şey gayet iyiydi ancak buradan sonrası ne yazık ki bir hayli tat kaçırıcı. Oyunun Türkiye fiyatı da belli oldu. Steam'deki fiyatı 799,00 TL. Bu fiyat için ne yazık ki yayıncı firmayı suçlamaya gerek yok. Bu fiyat bile aslında dolar bazında baktığımızda ülkemizde daha ucuz oluyor. Bu oyunun fiyatıyla birlikte de aslında durmak bilmeyen kur sebebiyle oyun fiyatlarının da ciddi artışlar göreceğini düşünebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4508 kez okundu.
15 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Company of Heroes 3, company of heroes ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim