Anlık Bildirim

David O. Russell'ın yeni filmi tam bir yıldızlar geçidi: De Niro, Anya Taylor, Margot Robbie, Bale ve daha fazlası

Henüz ismi belli olmayan David O. Russel'ın yeni filminin oyuncu kadrosu genişliyor ve her geçen oyuncu yıldızlık seviyesini daha da üst düzeye taşıyor.

David O. Russell'ın yeni filmi tam bir yıldızlar geçidi: De Niro, Anya Taylor, Margot Robbie, Bale ve daha fazlası Tam Boyutta Gör

Stüdyoların bütçesinin artmasının ve film sekötürünün daha da büyümesiyle film başına düşen yıldız oyuncu sayısı da bir hayli arttı. Bildiğiniz gibi önceden bazı istisanalar dışında genelde filmlerde bir, belki iki tane yıldız oyuncu olurdu. Ancak şimdi bazı filmler tamamen yıldız oyunculardan oluşuyor.

American Hustle, Silver Linings Playbook ve Three Kings gibi filmlerin yönetmeni olan David O. Russell, yeni filmi için oyuncu seçimlerine devam ediyor. Geçtiğimiz saatlerde kadroya yeni isimler eklendi ve kadro iyice büyüdü. Kadrodaki her isim tek başına önemli bir filmin başrolü olup ödül alabilecek seviyede oyuncular.

Biz oyuncu isimlerini yazalım siz yorumu kendiniz yapın: Robert De Niro, Mike Myers, Timothy Olyphant, Michael Shannon, Chris Rock, Anya Taylor-Joy, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek, Zoe Saldana ve Christian Bale.

Filmin oyuncuları bu şekilde ancak film ile ilgili şu anda ismi de dahil olmak üzere hiçbir detayı bilinmiyor. İlerleyen günlerde detaylar gelince sizlere aktaracağız. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim