Anlık Bildirim

DaVinci Resolve video düzenleme uygulaması sonunda iPad'e geliyor

DaVinci Resolve yakında Apple iPad tablet kullanıcılarına sunulacak. Sevindirici haber popüler video düzenleme yazılımının arkasındaki şirket olan Blackmagic Design'dan geldi.
DaVinci Resolve video düzenleme uygulaması sonunda iPad'e geliyor Tam Boyutta Gör
Yazılımın geliştiricisi Blackmagic Design, DaVinci Resolve'un ücretsiz sürümünün ve premium DaVinci Resolve Studio'nun 2022 yılı sonuna kadar iPad'de kullanılabileceği duyurdu.

Apple, bu ayın başlarında M2 işlemcili yeni iPad Pro'nun lansmanı sırasında DaVinci Resolve desteğinden bahsetmişti. Uygulamanın geliştiricisinden gelen resmi açıklama, kullanıcıların neler beklemesi gerektiği hakkında daha fazla bilgi veriyor. DaVinci Resolve'un iPad versiyonunun, uygulamanın masaüstü versiyonuyla hemen hemen aynı olacağı bildiriliyor. Bununla birlikte, kontroller tabletin dokunmatik ekranı için optimize edilmiş.

DaVinci Resolve iPad sürümü ne zaman çıkacak?

Kullanıcılar dosyaları doğrudan dahili cihaz belleğinden veya iCloud'dan içe aktarabilecekler. H.264, H.265, Apple ProRes ve Blackmagic RAW dosyaları işlenebilecek. İçerik oluşturucular ayrıca Blackmagic Cloud üzerinden bağlanarak projeler üzerinde uzaktan çalışabilecekler. DaVinci Resolve'ün M2 işlemcili yeni iPad Pro'da Ultra HD ProRes video işlerken 4 kat daha hızlı performans sağlayabildiği belirtiliyor, ancak tam olarak neyle karşılaştırıldığı söylenmiyor. M1 işlemci tabanlı eski iPad Pro kullanıcıları ise HDR dosyalarını düzenleyebilecek.

DaVinci Resolve video düzenleme uygulaması sonunda iPad'e geliyor
DaVinci Resolve'un iPad sürümü 2022'nin dördüncü çeyreğinde App Store'dan ücretsiz olarak indirilebilecek. DaVinci Resolve Studio'nun premium sürümü doğrudan uygulamanın kendisinden edinilebilecek. Video düzenleyicinin gelişmiş sürümünün ne kadara mal olacağı ve uygulamanın iPad'in eski sürümlerinde desteklenip desteklenmeyeceği şu anda bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim