Anlık Bildirim

PS5 özel oyunu olması beklenen Deathloop'un "özel oyun" unvanı sadece 1 yıl sürecek

Yayıncılığını Bethesda'nın yaptığı, konsolda PlayStation 5'e özel olan Deathloop, tamamen konsol özel oyunu olmayacak. Oyunun özel kalma süresi açıklandı.

Deathloop yalnızca 1 yıllığına PS5'e özel olacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Bethesda Softworks'ün yaptığı, geliştiriciliğini ise Arkane Lyon'ın yaptığı Deathloop'un PlayStation 5'e özel olma durumunun ne kadar süreceği açıklandı.

14 Eylül 2022'de "Özel Oyun" Unvanı Kalkıyor

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen State of Play etkinliğinde Deathloop'tan yaklaşık 9 dakikalık bir oynanış videosu paylaşıldı. Oynanış videosunun sonunda ise küçük de olsa dikkatten kaçmayan bir detay paylaşıldı. Bildiğiniz gibi Deathloop duyurulmasından bu yana konsolda PlayStation 5'e özel olacak diye tanıtıldı. Ancak bu durumun zamanla sınırlı olduğunu öğrendik.

Videonun sonunda çıkan ufak detaya göre oyunun çıkışından, yani 14 Eylül 2021'den sonra tam 1 yıl konsolda PS5'e özel kalacak. 14 Eylül 2022'den sonra da oyun büyük bir ihtimalle Xbox konsollarına da gelecek. Microsoft'un Bethesda'yı satın aldığını düşünürsek aslında bu durum çok da şaşırtıcı değil. Sony ve Bethesda arasındaki bu anlaşma Microsoft'un Bethesda'yı satın almasından sonra gerçekleşmişti. 

Deathloop, 14 Eylül 2021'de PC ve PlayStation 5 için yayınlanacak. Oyun DualSense'in özelliklerini kullanabilmesi için özelolarak tasarlandığını da hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim