Anlık Bildirim

Battlefield 2042, serinin efsane haritalarını geri getiriyor

Battlefield serisinin efsane haritaları Battlefield 2042 ile geri dönüyor. Metro ve Caspian Border gibi bazı sevilen haritalar Battlefield 2042'nin yeni oyun modunda oyuncuları bekliyor olacak.

Battlefield 2042, serinin efsane haritalarına geri getirecek Tam Boyutta Gör

Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 2042 için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Oyunun çıkışına artık sadece aylar kaldı ve gizemini koruyan bazı detaylar da yavaş yavaş belli olmaya başlıyor. Dün oyunla ilgili bazı yeni açıklamalar yapan EA geliştiricileri, Battlefield serisinin efsane haritalarının Battlefield 2042'yle birlikte geri geleceğini duyurdu.

Battlefield 2042'nin geçtiğimiz ay yayınlanan fragmanlarında, henüz detayları açıklanmayan gizemli bir oyun modu dikkat çekiyordu. Açıklanan bilgilere göre bu yeni oyun modu bizleri Battlefield serisinin efsane haritalarına geri götürecek. Ripple Effect Stüdyosu (eski adıyla DICE L.A.) tarafından hazırlanan modda, sevilen eski haritaların yeniden yapılmış halini göreceğiz. 

Haritaların detaylarıyla ilgili henüz hiçbir bilgi verilmedi. Ancak güvenilir bilgileriyle tanıdığımız Tom Henderson; Metro, Locker ve Caspian Border gibi birçok haritanın geri döneceğini söylüyor. Bu haritaların yeni remake versiyonlarında nasıl değişiklikler yapılacak şu anda bilemiyoruz.

22 Temmuz'da düzenlenecek olan EA Play etkinliğinde yeni oyun modunun detaylarıyla ilgili açıklamaların yapılmasını bekliyoruz. Her yönüyle etkileyici bir Battlefield deneyim sunmaya hazırlanan Battlefield 2042, serinin en heyecanla beklenen oyunlarından birisi olmayı başardı gibi görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim