Anlık Bildirim

X-Files benzeri bilim kurgu dizisi Debris, ilk sezonun ardından iptal edildi

Fringe'in yapımcısından gelen popüler dizi X-Fİles'a benzeyen bilim kurgu dizisi Debris, ilk sezonunun ardından iptal edildi. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Debris, ilk sezonun ardından iptal edildi

Dünyanın en popüler dizilerinden biri olan X-Files'a benzerliği ile dikkat çeken bilim kurgu dizisi Debris için izleyicilere kötü haber geldi.

Debris İptal Edildi

1 Mart'ta başlayan ve 24 Mayıs'ta sezon finali yapan 13 bölümlük dizinin, sezon finali bölümünün ardından iptal edildiği açıklandı. İlk bölümü ile reyting anlamında başarı yakalayan dizi ne yazık ki her geçen bölümde reytingini kaybetti ve düşük reyting sebebiyle de iptal edildi. 

Universal Television, Frequency Films ve Legendary Television önderliğinde geliştirilen NBC dizisi Debris'in yaratıcılığını, Fringe dizisinin yapımcısı ve yazarı olan J.H. Wyman üstleniyordu. Bir CIA ajanı ve bir MI6 ajanının bir uzay aracını incelemesini konu alıyordu. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Jonathan Tucker, Riann Steele, Thomas Cadrot, Armin Karame, Tyrone Benskin ve Jennifer Copping gibi isimler bulunuyordu.

NBC ayrıca Good Girls, Zoey’s Extraordinary Playlist, Manifest ve Ellen’s Game of Games dizilerini de iptal etti. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim