Anlık Bildirim

Decathlon yeni uzun menzil elektrikli bisikletini duyurdu

Decathlon Riverside 520 E elektrikli bisiklet modeli destekli olarak 100 kilometreye kadar menzil sunabilmesi sayesinde kırsal kesim için uygun hale geliyor.    
Decathlon Riverside 520 E Tam Boyutta Gör
Dış mekân sporlarının en önemli tedarikçilerinden Decathlon, elektrikli bisiklet pazarında da hareketli. Firma özellikle kırsal bölgelerde yaşayan tüketicilere yönelik olarak elektrikli bisiklet modelleri içerisine bir yenisini daha ekledi.

Decathlon Riverside 520 E özellikleri ve fiyatı

Decathlon Riverside 520 E elektrikli bisiklet modeli arka kısmında yer alan 250W motorundan güç alıyor. Bisiklet 500Wh bataryaya sahip ve tek şarj ile pedal yardımı işin içine girdiğinde 100Km civarında mesafe kat edebiliyor.

Daha akıcı bir sürüş için gövde içerisinde bir tork sensörü de yer alıyor. Veriler için bir ekranın olduğu bisiklette telefon şarjı için bir USB portuna da yer verilmiş. Kısa mesafe ön süspansiyon ve dar lastikler ise daha çok stabilize yollarda kendisini gösteriyor.

Microshift H081 güç aktarma sisteminin olduğu bisiklette Tektro hidrolik disk frenleri kullanılmış. Decathlon Riverside 520 E elektrikli bisiklet modeli 1510$ fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim