Anlık Bildirim

Dell Aero, Android'in temel uygulamalarından yoksun olabilir

Dell Aero, Android'in temel uygulamalarından yoksun olabilir

Dell, geçtiğimiz hafta yapılan CTIA konferansında Android'li mobil cihazları; Mini 5 (tablet) ve Aero'u (akıllı telefon) sergilemişti. Dell'in Çin ve Brezilya'da satışa sunduğu Mini 3 akıllı telefonunun Amerika pazarındaki karşılığı diyebileceğimiz Aero, Google'ın temel servislerinden yoksun olabilir.

Aero'u kullanma fırsatı yakalayan Engadget'in haberine göre Aero; Android'li olmasına rağmen Google Maps, Gmail ve bunun gibi Android'in temel uygulamalarını barındırmayacak. Bu eksiklerin nedeni olarak Aero'nun AT&T'e özel kullanıcı arayüzü ile gelmesi düşünülüyor. Fakat Engadget'in elindeki modelde Android Market'in de bulunmaması ve konuyla ilgili Engadget'e açıklama yapan AT&T basın sözcüsünün "Son versiyonda Android Market bulunacak" demesi, Aero'nun temel uygulamaları da destekleme ihtimali olabileceğini gösteriyor.

Android platformu açık kaynaklı olmasına rağmen, Google'ın temel uygulamaları bu kapsama girmiyor. Bu yüzden temel uygulamalarda ancak özel anlaşmalar kapsamında değişikliğe gidilebiliyor. Bakalım Aero'nun kullanıcıyla buluşacak olan son versiyonu bu uygulamalara destek verecek mi ?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim