Anlık Bildirim

DH takipçileri 2019'un en iyi otomobilini belirliyor [Anket]

DH takipçileri yılın en iyilerini belirlemeye devam ediyor. Bu anketimizde 2019 yılının en iyi otomobilini soruyoruz. Siz de ankete katılarak yılın en iyisini belirlememizde katkıda bulunabilirsiniz.

DH takipçileri 2019'un en iyi otomobilini belirliyor [Anket] Tam Boyutta Gör

2019 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakmak üzereyiz. Bu yıl, otomotiv sektörü açısından baktığımızda oldukça yoğun bir dönem oldu. Pek çok modelin yeni nesile geçiş yaptığına veya makyajlandığına şahit olduk.

2019 yılında karşımıza çıkan seri üretim modellerinin yanı sıra, dünyanın farklı yerlerinde sahneye çıkan prototip ve konsept otomobiller de göz doldurdu. Geçtiğimiz hafta tanıtılan, tasarımıyla büyük beğeni toplayan yüzde 100 elektrikli yerli otomobiller de bunlar arasındaydı. 2019’un otomotiv sektörü açısından üzücü yanı ise, pazarın yıl boyu daralmaya devam etmesiydi.

2020 yılını karşılamaya hazırlanırken, siz değerli okurlarımız için bir anket hazırladık. DH takipçilerinin “yılın en iyi otomobili”ni seçeceği bu anketi hazırlarken, 2019’da satışa çıkan ve/veya 2019’da tanıtılıp kısa vadede satışa sunulacak “seri üretim otomobilleri” seçmeye çalıştık.

Ülkemiz yollarında da görebileceğimiz binek modellerden oluşmasına özen gösterdiğimiz listede konseptlere ve makyajlanan modellere yer vermedik. Tabii ki son yılların vazgeçilmezi olan elektrikli otomobilleri de listemize ekledik.

Sizin 2019’un en iyisi olduğunu düşündüğünüz otomobil şıklarda yoksa fikrinizi yorum olarak aşağıya yazabilirsiniz. Listedeki otomobillere aşağıdaki galeriden göz atabilirsiniz.

2019'un en iyi otomobili hangisi? Oy Ver 1340 kişi oy verdi. Sonuçları Göster

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5289 kez okundu.
38 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, 2019'un en iyi otomobili ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim