Anlık Bildirim

DH takipçileri 2019'un en iyi dizisini belirliyor [Anket]

DH takipçileri yılın en iyilerini belirlemeye devam ediyor. Bu anketimizde 2019 yılının en iyi dizisini soruyoruz. Siz de ankete katılarak yılın en iyisini belirlememizde katkıda bulunabilirsiniz.

DH takipçileri 2019'un en iyi dizisini belirliyor [Anket] Tam Boyutta Gör

2019’un son günlerine girmemizle birlikte DH takipçileri yılın en iyi ürünlerini seçmeye başladı. Bugüne kadar yayınlanan anketlerimizde sizlere 2019’un en iyi akıllı telefonunu, akıllı saatini, kablosuz kulaklığını ve filmlerini sizlere sorduk. Bu anketimizde ise 2019 yılının en iyi dizilerini soruyoruz.

Yılın en iyi dizilerini, Netflix dizileri ve diğer diziler şeklinde ikiye böldük. Forumdaki dizi bölümünde gördüğümüz üzere DH takipçileri, diğer platformların aksine Netflix dizilerine daha fazla ilgi gösteriyor ve Netflix'in yeni dizilerini izlemeye çalışıyor. Bu yüzden Netflix dizilerini ayrı bir kategoride derledik.

Adayları belirlerken 2019’da ilk bölümü yayınlanan popüler dizileri seçmeye çalıştık. Sizin "en iyi" olduğunu düşündüğünüz diziniz şıklarda yoksa fikrinizi yorum olarak aşağıya yazabilirsiniz.

2019'un en iyi dizisi hangisi? (Netflix hariç) 2019'un en iyi Netflix yapımı dizisi hangisi? Oy Ver 2103 kişi oy verdi. Sonuçları Göster

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9480 kez okundu.
21 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, yılın en iyi dizileri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim