Anlık Bildirim

Nokia markalı ilk klima tanıtıldı

Nokia markası altında üretilen ilk akıllı klima duyuruldu. İnverter teknolojisini destekleyen Nokia klima, dahili Wi-Fi, akıllı hareket sensörleri ve iklim kontrol sistemi gibi özelliklere sahip.

Nokia markalı ilk klima tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Nokia markasını taşıyan ilk akıllı klima resmen tanıtıldı. Seride 5 model var ve hepsi inverter teknolojisini destekliyor. Ayrıca dahili Wi-Fi, akıllı hareket sensörleri, iklim kontrol sistemi, çok aşamalı filtre gibi dikkat çeken özelliklerle donatıldıklarını da belirtelim.

Hintli e-ticaret platformu Flipkart geçtiğimiz yıl Nokia ile bir ortaklık anlaşması imzalamıştı. O zamandan bu yana Flipkart ülkede Nokia markası altında çeşitli ürünler piyasaya sürdü. Bunlar arasında akıllı TV ve kısa süre önce tanıtılan bir dizüstü bilgisayar bulunuyor.

Nokia markalı ilk klima tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Başlangıç fiyatı da açıklandı

Nokia klimalar minimalist bir tasarıma sahip ve yeni nesil çevreci R32 soğutucu akışkan gaz kullanıyorlar. Beyaz renkteki cihazların alt kısmında marka logosu var. 29 Aralık itibarıyla Hindistan'da piyasaya sürülecek klimalar 420 dolardan başlayayan fiyatlarla satılacak.

Nokia markalı ilk klima tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Flipkart'ın markalardan sorumlu başkan yardımcısı Dev Iyer, klimaların Hindistan'da üretildiğini, çok işlevli ve çevre dostu olduğunu söyledi. Şu an için Nokia klimaların uluslararası pazarda satılıp satılmayacakları konusunda bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim