Anlık Bildirim

Tepkiler yerini buldu: Türksat kotalarda düzenlemeye gitti!

DonanımHaber takipçilerinin tepkileri, yapılan yayınlar, haberler yerini buldu, Kablonet’ten önemli bir adım geldi. Kotalı tarifelerdeki aşım ücretleri makul bir hale getirildi. İşte detaylar:

Tepkiler yerini buldu: Türksat kotalarda düzenlemeye gitti! Tam Boyutta Gör

Uydunet’in internet tarifelerinde eski usul kota getirmesi büyük tartışma yaratmıştı. Turkcell’in kotalı tarifelerle ilgili yayınladığı yalanlamaya karşın kotalı paketleri ilk yayınlayan isim olan Kablonet cephesi sessiz kalmayı tercih etmişti. Bugün ise BTK Başkanı gündemdeki kota konularına ilişkin konuşarak, gerekli görülürse müdahale edilebileceğini söylemişti.

Sizlerle de paylaştığımız bu haberin üstünden birkaç saat geçtikten sonra Türksat tarafından önemli bir adım geldi. Uydunet internet tarifelerinde bir adım atan Türksat, kota aşım ücretini değiştirdi. Daha önce yeni kotalı paketlerde GB başına 2TL olarak açıklanan kota aşım ücreti, 50 kuruş şeklinde revize edildi. Burada yer alan bağlantıdan Uydunet İnternet Tarifeleri Sayfası’na ulaşabilirsiniz.

Tepkiler yerini buldu: Türksat kotalarda düzenlemeye gitti! Tam Boyutta Gör

BTK Başkanı tam manasıyla eski usul kotalı tarifeleri kastetmemiş olsa da AKN’ye aykırı bir durum olması halinde müdahale edebileceklerini söylemişti. Türksat’ın bu yöndeki geri adım kararı da bunun bir sonucu olarak yorumlanabilir.

Gündemdeki konularla ilişkili olarak TurkNet Genel Müdürü Cem Çelebiler ile yaptığımız röportajı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17990 kez okundu.
186 kişi, toplam 212 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İnternet, türksat ve
3 etiket daha uydunet kablonet Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim