Anlık Bildirim

Yeni Gmail ile kendi kendini imha eden e-posta dönemi başlıyor

Google'ın yeniden tasarladığı Gmail sadece arayüz olarak değil genel anlamda bir revizyondan geçiyor. E-posta hizmeti kullanıcıların kendi kendini imha eden e-posta gönderebilmesini de sağlayacak.
Yeniden tasarlanan Gmail, e-postalarınızın gizliliğini korumak için birçok yeni özellik sunacak gibi görünüyor. TechCrunch'a göre bunlardan biri de kendi kendini imha eden e-postalar olacak. Güncellemenin ardından artık gönderdiğiniz e-postalar için "geçerlilik süresi" belirleyebileceksiniz. Bu süre dolduğunda ise ilgili e-posta okunamaz hale gelecek.
Ayrıca e-postalarınızı iletmeyi, kopyalamayı-yapıştırmayı, indirmeyi veya yazdırmayı engelleyen "Gizli mod" (Confidential mode) seçeneği ile de gönderebileceksiniz. En önemlisi de bu özelliği kullanarak hassas e-postalara fazladan bir güvenlik katmanı koyabilecek olmanız. Böylece içeriği görüntülemeden önce alıcının kimliğini bir şifre ile (telefonuna gönderilecek) onaylamasını veya ikinci kez oturum açmasını isteyebileceksiniz.

Yeni Gmail işlevsel özellikler sunacak

Arama devinin yeniden tasarladığı Gmail bazı yeni özelliklere de sahip olacak. Örneğin bundan böyle e-postaları erteleyerek belirli bir süreye kadar gelen kutunuzdan kaybolmasını sağlayabileceksiniz. Güncelleme ayrıca akıllı yanıt ve Gmail'in içinden G Suite uygulamalarına kolay erişim imkanı da sunacak. Google'ın henüz yeni Gmail hakkında resmi bir açıklama yapmadığını belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim