Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A22'nin detayları belli oluyor: Şirketin şimdiye kadarki en ucuz 5G telefonu

5G ve 4G olmak üzere iki farklı versiyonu olacak Samsung Galaxy A22 hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Sızıntılara göre cihazın 5G sürümü, fiyat etiketi ile dikkat çekecek.

En ucuz 5G Samsung telefon yolda Tam Boyutta Gör

Samsung'un yaklaşmakta olan serisinden Galaxy A22 5G'nin, şirketin şimdiye kadarki en ucuz 5G özellikli akıllı telefonu olması bekleniyor. Ortaya çıkan sızıntılar telefonun hem 5G hem de 4G versiyonlarının tasarımını ve bazı özelliklerini açıklığa kavuşturuyor.

Samsung Galaxy A22'nin sızdırılan özellikleri

Samsung Galaxy A22'nin 5G ve 4G modelleri bazı küçük farklılıklar içerse de genel olarak benzer görünecek. Her iki varyantta da damla çentikli ekran tasarımı tercih edilse de 4G modelindeki çerçeveler daha ince bir yapıya sahip olacak. Telefonlar arkada kare şeklinde kamera modülüne sahip olacak. Galaxy A22 5G üçlü kamera kurulumuna sahipken 4G modelinde dörtlü kamera kurulumuna yer verilecek. Hem 5G hem de 4G modelleri, 15W hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh batarya içerecek.

En ucuz 5G Samsung telefon yolda Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy A22 5G, 6.4 inç büyüklüğünde FHD+ LCD ekranla gelecek. Cihaz, MediaTek Dimensity 700 yonga setinden güç alacak. Arka üçlü kamera kurulumda 48MP + 5MP + 2MP yapılandırması bulunacak. 9 mm kalınlığa sahip telefonun ağırlığı ise 205 gramda daha fazla olacak.

En ucuz 5G Samsung telefon yolda Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy A22 4G'de, 6.4 inç büyüklüğünde HD + AMOLED ekrana yer verilecek. Telefon, MediaTek Helio G80 yonga setinden güç alacak. Dörtlü arka kamera kurulumunda 5G sürümüne kıyasla fazladan 2MP bir sensör içerecek telefonun ön kamera çözünürlüğü ise 13 MP. Cihaz, 8.5 mm kalınlığında ve 185 gram ağırlığıyla 5G sürümünden daha ince ve daha hafif olacak.

Fiyat etiketi ne seviyede olacak?

Haziran ayında tanıtılması beklenen telefonlar sızdırılan görsellere göre beyaz, siyah, mor ve yeşil olmak üzere dört renk seçeneğiyle gelecek. Samsung Galaxy A22 5G'nin şirketin en uygun fiyatlı 5G telefonu olacağı düşünüldüğünden 200 doların altında bir fiyat etiketine sahip olacağı öngörülüyor. 4G sürümüne dair ise bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim