Anlık Bildirim

MSI, eSpor tutkunları için geniş bir ürün kataloğu sunuyor

MSI Aegis, MPG Infinite X ve MEG Trident X oyuncu bilgisayarları espor oyuncularının farklı ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunarken oyuncu monitörü de unutulmuyor.

eSporcular için en iyi seçenekler MSI’da Tam Boyutta Gör

Oyuncu donanımları dünyasının büyük ismi MSI, yüksek FPS ve düşük gecikme arayan oyuncular için farklı yelpazede ürün gamına sahip. Aegis, MPG Infinite X ve MEG Trident X kasaları farklı kesimlere hitap ederken oyuncu monitörü ve yazılım desteği tarafında da farklı seçenekler sunuluyor. 

eSpor için üst seviye oyuncu bilgisayarları

Bir oyuncu sistemi kurmak isteyen herkesin iyi soğutulmuş ve birbiri ile iyi iletişim kuran üst seviye bileşenlere sahip güncel bir oyun bilgisayarını temel alması gerekiyor. Genişleyebilen, güncellenebilen ve RGB ile özelleştirilebilen sistemler iyi bir oyuncu bilgisayarının olmazsa olmazları arasında.

MEG Aegis Ti5 11th, MEG Trident X 11th ve MEG Infinite X 11th serileri altında hırslı oyunculara güncel, hızlı ve dengeli oyuncu bilgisayarları sunuyor. Bu modeller en mükemmel fabrika çıkışı konfigürasyon ve Windows işletim sistemleri ile geliyor. Tüm serilerde on birinci nesil Intel Core işlemciler ve Nvidia GeForce RTX 3000 ekran kartları hırslı oyuncuları hedeflerken kendi yapılarını kurmalarını sağlıyor. 

eSporcular için en iyi seçenekler MSI’da

MEG Aegis Ti5 11th – Performansı abartılmış amiral gemisi oyuncu bilgisayarı 

MSI’ın üst seviye oyuncu bilgisayarları 2016 yılından bu yana Aegis ismini kullanıyor. Seri en son oyuncu donanımlarını kullanırken piyasadaki gördüğümüz hiç bir forma benzemeyen bir dış tasarım kullanıyor. Intel Core i9-11900K seviyesine kadar işlemci, Nvidia GeForce RTX 3090 24GB ekran kartı, 4 odalı soğutma sistemi işlemci için tümleşik sıvı soğutma kullanırken GPU, güç kaynağı ve VRM’yi de kaplıyor. 

Dünyanın ilk HMI Gaming Dial sistemi sayesinde oyuncular sistem performans ayarını anında değiştirirken aynı zamanda LCD panel üzerindeki animasyonu da özelleştirebiliyorlar. RGB-LED aydınlatma dikkat çekici noktalarından birisi. Alternatif olarak 64 GB RAM ve GeForce RTX 3080 ekran kartı barındıran bir seçenek daha mevcut. 

eSporcular için en iyi seçenekler MSI’da Tam Boyutta Gör

MSI MEG Infinite X 11th: Yüksek performans esnek kasa seçeneklerinde

Aegis serisinin tasarımı dışında iyi bir performans arayanlar için MSI MEG Infinite X 11th daha geleneksel bir orta kule tasarımı sunuyor. Intel Core i9-11900K, 32 GB DDR4-3200 ve GeForce RTX 3090 24GB seçeneği yanında Core i7-11700K, 16 GB RAM ve GeForce RTX 3070 seçeneği de mevcut. NVMe SSD sistem sürücüsü olarak da ayarlanabiliyor. Ampere grafik kartları tümleşik soğutma sistemi ile desteklenirken iç ve dış aydınlatmalar MSI Mystic Light ile özelleştirilebiliyor.

eSporcular için en iyi seçenekler MSI’da Tam Boyutta Gör

MSI MEG Trident X: 10 litrelik oyun gücü

MSI MEG Trident X yine sıra dışı bir dış tasarıma sahip. Bununla birlikte mümkün olan en küçük alana odaklanıyor ve 10 litrelik bir hacim sunuyor. Üstelik bunu da performanstan ödün vermeden yapıyor. Sağ taraf klasik olarak takılan metal panel ve manyetik olarak tutturularak menteşe ile kolayca açılabilen sağlamlaştırılmış cam panel seçeneklerine sahip. 

Aegis Ti5 gibi Silent Storm Cooling 4 soğutması 4 bölgeye ayrılıyor. Ekran kartı bölgesi alt kısımda yer alıyor. Sol kısımdaki geniş alandan gelen yüksek hava akımı arka kısımdaki alandan atılıyor. Burada kasa fanına ihtiyaç duyulmazken ekran kartının kendisi ve RGB-LED aydınlatması görselliğin önemli bir unsuru oluyor. 

Sol kısımdaki ikinci açıklık ise güç kaynağının hava akımını sağlıyor. Böylece hızın ve arka plan gürültüsünün artmasının önüne geçiyor. Sağ kısımdaki üçüncü açıklık ise işlemci soğutucusundaki 120mm fanın daha iyi hava akımı almasını sağlıyor. Güç kaynağı ve işlemci böylece SSD, HDD, RAM ve çipset gibi diğer bileşenleri dolaylı olarak soğutabiliyor. Zeminde iki kasa fanı mevcut. 

Aegis, Infinite X ve Trident X: Güncellenebilir ve genişleyebilir

MSI oyuncu bilgisayarları üreticilerin standart bileşenlerine dayandığı için bozulma veya bakım esnasında anakart, işlemci, bellek, ekran kartı ve güç kaynağı kolayca değiştirilebiliyor. Infinite X serisinde ATX kasa ek bileşenler için kolay bir yükseltme imkânı sunuyor. Trident X serisinde bileşenler standart formatta tutuluyor ve kolayca erişilebiliyor. Aegis ise bileşen değişimini biraz daha zor hale getiriyor ancak yine de yükseltme yapmak mümkün. 

eSpor için oyuncu monitörleri

eSpor oyunlarında yüksek ölçekte işlenen FPS önemli bir etken iken hızlı, iyi aydınlatılmış ve yüksek kontrast diğer etkenler arasında yer alıyor. Bu segmentte MSI çok farklı oyuncu monitör seçenekleri da sunuyor. 

eSporcular için en iyi seçenekler MSI’da Tam Boyutta Gör

MSI Oculus NXG253R: 360 Hz ve Nvidia Reflex Analyzer

MSI Oculus NXG253R monitör modeli 24.5 inçlik bir ekrana sahipken 360Hz ekran tazeleme hızı piyasadaki en yüksek seviye olarak göze çarpıyor. Yüksek performanslı bir MSI oyuncu bilgisayarı ile Full HD çözünürlükte 360Hz hızın avantajı yaşanabiliyor. 

G-Sync modülü içerisinde yer alan Nvidia Reflex Analyzer özelliği giriş ve çıkış gecikmelerini ölçerek analiz edebiliyor. Böylece esporcular için ultra hızlı bir ekran, yüksek çözünürlük ve profesyonel gecikme ölçümü bir arada sunuluyor. 

eSporcular için en iyi seçenekler MSI’da Tam Boyutta Gör

MSI MAG 274QRFDE-QD: Hızlı ve yüksek çözünürlük

MSI MAG 274QRFDE-QD monitör modeli 27 inçlik ekranında 2560x1440 piksel çözünürlük sunarken 16:9 görüntü formatına sahip. Tazeleme hızı ise 165Hz olarak belirlenmiş. Rapid IPS ekran LED arka aydınlatma için kuantum noktalarından yararlanırken DCI-P3 renk gamının yüzde 97’sini ve sRGB renk gamının yüzde 147’sini kapsıyor. Böylece profesyoneller için de ideal bir alternatif oluyor. 

eSporcular için en iyi seçenekler MSI’da Tam Boyutta Gör

MSI MPG Artymis 343CQR: Hızlı, geniş, kavisli

MSI MPG Artymis 343CQR oyuncu monitörü 34 inçlik ekranında 3440x1440 piksel çözünürlük sunuyor. 21:9 ekran oranı ve 165Hz tazeleme hızı sayesinde hem profesyonellere hem de espor oyuncularına hitap ediyor. 1000R kavis çapı sanal dünyaların yoğunluğunu daha da arttırıyor. 550 kandela parlaklık değeri DisplayHDR 400 standardına uyarken 4000:1 görüntü oranı yanında FreeSync Premium ile ofisteki çift ekran yapılarının yerini alacak. 

Teknik detay tablosu:

eSporcular için en iyi seçenekler MSI’da Tam Boyutta Gör

Kişisel eSpor oyuncu yapıları

MSI markasının çok çeşitli oyuncu bilgisayarları ve monitörleri haricinde oyuncuların kişisel ihtiyaçlarına cevap verecek yapıları kurmaları için farklı yazılım çözümleri de yer alıyor. Böylece MSI araçları ile oyuncular en mükemmeli yakalamaya imkân buluyor. 

MSI Center: Tamamen kişisel performans ve görsellik

MSI oyuncu bilgisayarlarının vazgeçilmezi MSI Center yazılımı; bileşenlerin hangi renkler ve efektler içerisinde en iyi görüntüyü vereceğini, ne kadar güç gerekeceğini, sesin ne kadar yüksek olacağını, sistemin normalden daha farklı bir şekilde tepki vereceği oyunlar olup olmadığını algılayarak oyuncuların dilediği şekilde konfigüre etmesini sağlıyor. Ayrıca kendi görünümünü de özelleştirebiliyorsunuz.

MSI Nahimic: Tamamen kişisel sesler

MSI Nahimic sanal bir 7.1 kanal ses yazılımı. Stereo sistemlerde bile emüle edilebilen MSI Nahimic ayrıca Gürültü Engelleme ve Yankı Engelleme özellikleri ile ekip görüşmelerinin de istenmeyen gürültülerden arınmasını sağlıyor. 

eSporcular için en iyi seçenekler MSI’da Tam Boyutta Gör

MSI Gaming OSD: Tamamen kişisel bir ekran

MSI Gaming OSD doğrudan ekran üzerinde çeşitli ayarlamaları yapabildiğiniz bir panel. Paneli yönetebilmek için hazırlanmış 5 yönlü joystick monitörün arka sağ alt kısmına doğru yerleştirilmiş ve ulaşılması oldukça kolay. Joystick ile menüler arasında hassas bir şekilde gezinmek mümkün ve yanlış tuş basışlarına da izin verilmiyor.

Günlük kullanım yanında oyuncular için de OSD’nin farklı fonksiyonları mevcut. Mevcut tazeleme hızını görüntülemek veya bir zamanlayıcı ekrana yerleştirmek bunlar arasında. Joystick’in 4 farklı yönüne kullanıcının zahmetsiz bir şekilde farklı fonksiyonlar ataması mümkün. MSI Oculux NXG253R üzerinde Nvidia Reflex Analyzer sadece OSD ile de ayarlanabiliyor. 

Sonuç: MSI esporcular için çok çeşitli seçeneklere sahip

ESpor alanında büyük amaçları olan ancak bunu daha küçük toplama sistemlerle yapmak isteyen oyuncular için MSI markası, çok farklı yüksek performanslı oyuncu bilgisayarlarından oluşan geniş bir koleksiyon sunuyor. Hızlı oyuncu monitörleri ise esporu odağına alarak görsel işlemelerini düşük gecikmeler ile ekrana getirirken; oyuncuların görünüş, performans, fan sesi, ses ve monitör gibi kişisel ihtiyaçlarına da uyum sağlıyor.

MSI bilgisyarlardaki kasım ayı fırsatlarını görmek için: https://tr.msi.com/Promotion/Solution-Black-Friday-Deals-2021

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim