Anlık Bildirim

Euro 5 standartlarını karşılayan motorlarıyla yeni Citroen C5 yollara çıkmaya hazırlanıyor

Gerek tasarımı gerekse teknik özellikleriyle D sınıfında iddialı bir konumda olan C5'in makyajlı versiyonu ortaya çıktı.Motorları da Euro 5 standartlarını karşılayacak şekilde revize edilen otomobil artık daha da iddialı.

Sedan ve Tourer versiyonuyla yollara çıkacak olan makyajlı C5'in dış tasarımında büyük değişikliklere gidilmemiş. Zaten başarılı bir tasarıma sahip otomobilin ön farlarına LED gündüz farı takviyesi yapılmış. Arka farları da revizyona uğrayan C5 daha modern bir görünüme kavuşmuş. Teknolojik ekipman olarak ise eTouch Emergency&Assistance System'i eklenmiş. Bu sistem sayesinde otomobil bir kaza veya hırsızlık durumunda acil aramalar yapabiliyor.

Euro 5 standartlarını sağlamak için C5'in motorları da revize edildi. 1.6 litre HDI 110 beygir, 2.0 litre HDI 160 beygir ve 3.0 litre HDI 240 beygir dizel ve 1.6 Turbo 155 beygir benzinli motorlara sahip olan makyajlı C5, İngiltere'deki showroomlarda £19,195'ten başlayan fiyat etiketiyle müşterilerini bekleyecek. Makyajlı C5'in Türkiye fiyatları ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim