Anlık Bildirim

Facebook, Crayta'nın geliştiricisi Unit 2 Games'i satın aldı

Facebook Gaming, bünyesine yeni bir oyun oluşturma platformunu dahil etti. Crayta'nın ardındaki geliştirici olan Unit 2 Games artık Facebook çatısı altında hizmet verecek.

Facebook, Crayta'nın geliştiricisi Unit 2 Games'i satın aldı Tam Boyutta Gör

Facebook, Unreal Engine 4 üzerinde inşa edilen ve tamamen iş birliğine dayalı bir oyun oluşturma platformu olan Crayta'nın arkasındaki geliştirici Unit 2 Games'i satın alarak Facebook Gaming'e dahil ettiğini duyurdu.

'İnsanların kod yazmadan oyun geliştirebilmeleri için'

Crayta, kodlamayı bilmeyen kişilerin bile sunulan araçlarla kendi oyunlarını oluşturabileceği ve para kazanabileceği bir platform.  Platformun geliştiricisi U2G, deneyim veya geçmişe bakılmaksızın her zamankinden daha fazla insanı oyun geliştirmek, oynamak ve paylaşmak konusunda yetkilendirerek oyun sektörünü daha demokratik hale getirmeyi amaçladıklarını söylüyor.

Facebook Gaming ise insanların gelecekte Facebook'ta kodlamaya gerek kalmadan dakikalar içinde deneyimler oluşturabilmesini amaçladıklarını belirterek U2G ile aynı vizyonu paylaştıklarını söyledi.

Facebook Gaming tarafından yapılan açıklamada: "Crayta, oyun oluşturmayı daha erişilebilir ve kullanımı kolay hale getirmek için mevcut bulut akışı teknolojisini en üst düzeye çıkardı. Facebook'ta anında yeni deneyimler sunmak için Crayta'nın oluşturma araç setini Facebook Gaming'in bulut platformuna entegre etmeyi planlıyoruz." ifadeleri yer aldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim