Anlık Bildirim

Fisher-Price'ın Geveze Telefonu artık gerçekten arama yapabiliyor

Fisher Price, 60'ıncı yaşını kutlayan ikonik Geveze Telefon oyuncağının arama yapma özelliğine sahip yeni bir versiyonunu piyasaya sürdü.

Fisher-Price'tan gerçek arama yapabilen oyuncak telefon Tam Boyutta Gör

ABD'li oyuncak üreticisi Fisher Price, 60'ıncı yaşını kutlayan Geveze Telefon (Chatter Telephone) oyuncağının tamamen işlevsel ve arama yapma özelliğine sahip yeni bir versiyonunu piyasaya sürdü.

Şirketin ikonik telefonu sevimli yüzü, çevirmeli kadranı, telefon sesleri ve ipinden çekerken aşağıya ve yukarıya sallanan gözleriyle bebeklerin hem konuşmasına hem gezinmesine yardımcı olmak üzere tasarlanmıştı.

Fisher-Price'tan gerçek arama yapabilen oyuncak telefon Tam Boyutta Gör

Geveze Telefon'un yeni versiyonu ile arama yapmak ve gelen aramaları cevaplamak için öncelikle cihazı Bluetooth bağlantısı üzerinden bir akıllı telefonla (iOS veya Android) eşleştirmek gerekiyor.

Çevirmeli kadran çalışıyor

Kullanıcılar gelen aramaları ahizeyi kaldırarak veya hoparlör düğmesine basarak yanıtlayabiliyorlar. Birini aramak istediklerinde ise çevirmeli kadranı kullanarak numarayı çevirmeleri yeterli oluyor.

Fisher-Price'tan gerçek arama yapabilen oyuncak telefon Tam Boyutta Gör

Geveze Telefon, microUSB bağlantı noktası aracılığıyla şarj ediliyor. Fisher-Price'a göre cihaz tek şarjla tam dokuz saat kesintisiz görüşmeye izin veriyor. Yeni oyuncak/aksesuar ABD'deki Best Buy mağazalarında 60 dolara satışa çıktı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim