Anlık Bildirim

Fitbit Charge 5'in render görüntüleri ortaya çıktı

Fitbit'in piyasaya sürmek için çalışmalar yürüttüğü Fitbit Charge 5'in render görüntüleri Evan Blass tarafından paylaşıldı. Akıllı bileklik, renkli ekrana sahip olacak.

Fitbit Charge 5'in render görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Google'ın sahibi olduğu Fitbit, yeni bir akıllı bilekliği piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Fitbit Charge 5 adını alacak akıllı bilekliğe dair detaylar ortaya çıkmaya başladı. Yaklaşan akıllı bilekliğin render görüntüleri farklı renkteki kayışlarıyla beraber paylaşıldı.

Fitbit Charge 5 ne zaman tanıtılacak?

Yaptığı güvenilir sızıntılarla tanınan Evan Blass, bu kez de Fitbit'in yaklaşan akıllı bilekliğinin render görüntülerini paylaştı.

Render görüntülere göre Fitbit Charge 5, yerini alacağı Fitbit Charge 4'e göre daha farklı bir tasarıma sahip olacak. Akıllı bileklik, selefinin köşeli tasarımının aksine köşeleri yuvarlatılmış bir tasarımla gelecek. Ayrıca Charge 5'te renkli ekrana da yer verilecek.

Fitbit Charge 5 geliyor Tam Boyutta Gör

Teknik detayları henüz bilinmeyen akıllı bileklik, 3 farklı renk seçeneğine sahip olacak.Şirket, Fitbit Charge 5'in tanıtım tarihine dair bir açıklama yapmadı ancak görüntülerde yer alan 23 Ekim tarihinin akıllı bilekliğin duyurulacağı tarih olabileceği düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim