Anlık Bildirim

Realme, X serisini sonlandırıyor: Yerini GT serisi alcak

Realme'nin Avrupa ve Hindistan CEO'su yaptığı bir açıklama ile şirketin, artık X serisi altında yeni telefonlar piyasaya sürmeyeceğini ve serinin yerini GT serisinin alacağını duyurdu.

Realme X serisi yeni GT serisine bırakıyor: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Çinli akıllı telefon üreticisi Realme tarafından yapılan yeni bir açıklamaya göre Realme X serisi yerini artık Realme GT serisine bırakacak. Bu değişiklik, Haziran ayında Hindistan'da piyasaya sürülen Realme X7 Max 5G'yi seriye eklenen son telefon olarak konumlandırıyor.

Realme X serisi sonlandırılıyor

TechRadar ile yaptığı röportajda Realme Avrupa ve Hindistan CEO'su Madhav Sheth, GT serisinin resmi olarak X serisinin yerini aldığını "X'in yerini GT alacak; bu nedenle GT, yeni X'tir" ifadeleriyle doğruladı.

Şirketin X serisini sonlandıracağı Realme GT Neo'nun yeniden markalandırılarak Realme X7 Max 5G adıyla piyasaya sürülmesinden bu yana tahmin ediliyordu.

Şirket tarafından açıklanan bilgilere göre Realme'nin diğer serileri için bir değişiklik yapılmayacak. X serisinin sonlandırılmasından sonra GT serisine eklenecek ilk akıllı telefon olan Realme GT Master Edition, 18 Ağustos'ta Avrupa'da piyasaya sürülecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim