Anlık Bildirim

Forza Horizon 4'ün içerik desteği durduruluyor: FH5 çıkana kadar yeni içerik gelmeyecek

Forza Horizon 5'in duyurulmasının ardından Forza Horizon 4 için yavaş yavaş bitiş çizgisine yaklaşıyoruz. Forza Horizon 5 çıkana kadar Forza Horizon 4'e yeni içerik güncellemesi gelmeyecek.

Forza Horizon 4'e yeni araçlar ve özellikler gelmeyecek Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Xbox Game Studios'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Playground Games'in yaptığı Forza Horizon 4, yavaş yavaş bitiş çizgisine yaklaşıyor. Serinin yeni oyununun duyurulması ile birlikte öncelik yeni oyuna geçiyor.

Forza Horizon 4 Güncellemeleri Yeni Araç ve Özellik İçermeyecek

Bldiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda Forza Horizon serisinin yeni bir oyunu duyuruldu. Bu yıl sonunda çıkması planlanan oyun, serinin bir önceki oyunu için oyunculara kötü bir haber verilmesine sebep oldu. Geliştirici Playground Games, bundan sonraki süreçte Forza Horizon 5'e daha fazla odaklanabilmek ve yoğun çalışabilmek adına, oyun çıkana kadar Forza Horizon 4'e yeni arabalar ve özellikler eklemeyi durduracağını açıkladı.

Forza Horizon 4'ün bugün yayınlanan güncellemesinin ardından yeni oyun çıkana kadar yeni araçları ve özellikleri ne yazık ki göremeyeceğiz. Forza Horizon 5 çıktıktan sonra ne olacağı sorulduğunda ise ne yazık ki geliştiriciler net bir cevap vermedi. Büyük bir ihtimalle sonraki süreçte de oyuna içerik desteği gelmeyecek.

Forza Horizon 5, 9 Kasım 2021'de Xbox Series ve PC için çıkış yapacak. Oyunun ayrıca ilk günden Xbox Game Pass'e dahil olacağını hatırlatalım. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8484 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
forza horizon 4, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim