Anlık Bildirim

Framework dizüstü modeli modüler yapısıyla dikkat çekiyor

Framework Laptop dizüstü modelinin işlemci, bellek ve depolama gibi iç bileşenleri yanında klavye, ekran, ekran çerçevesi gibi bileşenleri de değiştirilebiliyor.

Framework dizüstü modeli modüler yapısıyla dikkat çekiyor Tam Boyutta Gör

Bugüne kadar pek çok proje gündeme gelmesine rağmen modüler olarak bileşenleri ayrılabilen taşınabilir ve giyilebilir cihaz projeleri pek tutmadı. ABD’li Framework biraz daha geleneksel şekilde dizüstünüzü terfi ettirmenizi sağlayacak.

Framework Laptop neler sunuyor?

Framework Laptop modelinin geleneksel dizüstülerden bir farkı yok. 13.5 inçlik 2256x1504 piksel çözünürlüğünde ekran, 400 nit parlaklık, 15.8mm kalınlık, Tiger Lake tabanlı Intel işlemciler, Intel Xe grafikler, Full HD web kamerası ve 55Wh batarya özellikleri arasında.

Firma anakartta bazı optimizasyonlar yaparak yükseltmeye uygun hale getirmiş. Dizüstünün kenarlarındaki genişleme portları tekli modüllere bağlanmış. Farklı modüller ile portlar çeşitlendiriliyor.

Framework dizüstü modeli modüler yapısıyla dikkat çekiyor Tam Boyutta Gör

Klavyenin olduğu plaka kaldırılarak iç aksama erişiliyor. Burada işlemci, RAM, depolama, bağlantı kartı değiştirilebiliyor. Dış tarafta ise klavye, ekran ve ekran çerçevesi de değiştirilebilir yapıda. Kasa üzerinde yer alan QR kodları ile firmanın internet mağazasından uygun yükseltme bulunabiliyor.

Framework Laptop ayrıca bileşenleri bir set olarak kutuladığı ve kişinin birleştirerek özelleştirebileceği bir DIY versiyona da sahip. Ürün yaz aylarında piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim