Anlık Bildirim

FTX, Voyager Digital’e 446 milyon dolarlık dava açtı

Kripto sektöründe Voyager Digital krizi devam ediyor. Voyager Digital, 1 milyar dolarlık bir ücret ile FTX’e satılmıştı. Şimdi FTX, Voyager Digital’e 446 milyon dolarlık bir dava açtı. 
FTX, Voyager Digital’e 446 milyon dolarlık dava açtı Tam Boyutta Gör
Kripto para şirketi Alameda Research, kredi kuruluşu Voyager Digital’in kredi ödemelerini geri alabilmek için harekete geçti. FTX ve Alameda iflas davasını yöneten avukatlar, 30 Ocak’ta Delaware mahkemesinde Voyager’e 445,8 milyon dolarlık dava açtı. Geçen yıl Temmuz ayında Voyager, iflas koruma başvurusunda bulunurken FTX de Kasım ayında başvuru yaptı.

Kripto para dünyası iflas eden şirketlerin birbirleriyle olan mücadelelerine tanıklık ediyor. İflas eden şirketler arasındaki ilişkiler mahkeme salonlarına taşınmaya başladı. FTX’in kardeş şirketi Alameda, Voyager’e yaptığı kredi ödemelerini geri almak için dava açtı. FTX, ödediği paraları geri alabilirse alacaklılarına dağıtmayı planlıyor.

Voyager, Temmuz ayında yaptığı bir başvuruda, FTX ve Alameda‘dan ödemedikleri tüm kredilerin geri ödenmesini talep etmişti. Büyük bir krize giren şirket, FTX ve Alameda’dan 445,8 milyon dolarlık kredi ödemelerini almıştı. Son olarak FTX, Voyager Digital’e ödediği bu kredinin geri iade edilmesi amacıyla mahkemenin kapısını çaldı. FTX, yaptığı bu kredi ödemelerinin kendi iflasına çok yakın bir tarihte gerçekleştiğinin altını çizdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim