Anlık Bildirim

GAL token Huobi borsasında listeleniyor

Chilliz ve Huobi borsası arasında yapılan ortaklık ile taraftar token ekosisteminin listelemesi başlıyor. İlk olarak GAL token yarın itibariyle borsa ekranlarına çıkıyor.

GAL token Tam Boyutta Gör

Chilliz ekosisteminin kurucusu Alexander Dreyfus taraftar kripto paraları için başarılı işlere imza atıyor. Çok eleştirilen bir dönemde Binance ile anlaşma yaparak taraftar tokenlarını listeleten Dreyfus büyük çıkışı ateşlemiş oldu. 

GAL token Huobi borsasında

BAR, ATM, PSG gibi pek çok taraftar tokenı bu sayede tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Haliyle Chilliz ya da Socios ekosisteminin kripto para dünyasındaki önemini de arttırdı. Artık spor dünyasında Chilliz çok önemli bir yerde sayılıyor. 

Dreyfus geçtiğimiz haftalarda önemli borsalardan FTX ile anlaşma yaparak taraftar tokenlarını burada listeleme şansı elde etti. Şimdi ise Çin’in en büyüklerinden Huobi gündeme geldi. 

Yarından itibaren Chilliz taraftar paraları Huobi borsasında listelenmeye başlıyor ve yine öncelik GAL tokena verildi. Büyük iniş çıkışların yaşanabileceği bölüm olan Innovation Zone altında listelenecek olan GAL haber sonrasında yüzde 15 artarak 9.6$ seviyesine geldi. Bugünden itibaren Huobi cüzdanlarınıza GAL token göndermeniz mümkün olacak. 

[twitter=https://mobile.twitter.com/alex_dreyfus/status/1440934475836411905]
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim