Anlık Bildirim

Galaxy Buds 2’nin yazılımsal özellikleri ve renk seçenekleri ortaya çıktı

Ağustos ayında, Galaxy Z serisi ile tanıtılması beklenen Galaxy Buds 2’nin Galaxy Wearable uygulaması içinden yeni bilgileri geldi. Galaxy Buds 2, her yönüyle Galaxy Buds Pro’nun kırpılmış hali olacak

Samsung’un 2019 yılında çıkardığı Galaxy Buds serisi, güncellenmeye devam ediyor. Özellikle Galaxy Buds+ ile kullanıcıların beğenisini toplayan Samsung, Galaxy Buds Live ve Galaxy Buds Pro ile biraz daha meraklı kullanıcılara hitap etmişti. Ancak bu sene Samsung, Galaxy Buds’ın köklerine geri dönecek. Galaxy Buds+’ın devam modeli olacak Galaxy Buds 2’den yeni bilgiler geldi.

Galaxy Buds 2'den yeni renk seçenekleri

XDA Developers forumunda, Tim Schneeberger adlı bir geliştirici Galaxy Wearable uygulamasının yeni versiyonuna ulaşmış ve Galaxy Buds 2’nin uygulamada gözüken özelliklerini paylaştı. Uzun süre aktif gürültü engelleme ile gelmeyeceği düşünülen Galaxy Buds 2’nin, en son sızıntılarda aktif gürültü engelleme ile gelebileceği söylenmişti. Tim’in sızıntılarından da görüleceği üzere, Galaxy Buds 2 aktif gürültü engelleme ile gelecek ancak Galaxy Buds 2, Galaxy Buds Pro’da görülen 360 derece ses özelliğine sahip olmayacak. Galaxy Buds 2, önceki nesillerde görülmeyen özelliklere de sahip olacak. Tıpkı AirPods Pro’da olduğu gibi, sadece bir kulaklık kullanırken bile aktif gürültü engellemeyi kullanabileceksiniz. Ayrıca Galaxy Buds 2, kullanıcıların dokunmatik kontrolleri kapatmasına da olanak sağlayacak. Bu iki özelliğin, güncelleme ile Galaxy Buds Live ve Pro modellerine de sunulması bekleniyor.

Galaxy Buds 2'den yeni renk seçenekleri Tam Boyutta Gör

Uygulama sayesinde Galaxy Buds 2’nin, bütün renk seçenekleri ve batarya kapasitesi de ortaya çıkmış oldu. Galaxy Buds 2, 61mAh kulaklık bataryası ve 472mAh kulaklık kutusu bataryasına ev sahipliği yapacak. Daha önce bilinen yeşil, siyah, mor ve beyaz renk seçenekleri dışında Galaxy Buds 2, sarı renk seçeneğine de sahip olacak. Sarı, yeşil ve mor renkler önceki renkli modellere göre parlak bir görünüm yerine pastel bir görünüme sahip olacak. Galaxy Buds 2’nin, 11 Ağustos’taki Unpacked etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

Kaynakça https://9to5google.com/2021/07/17/galaxy-buds-2-colors-leak-app/ https://www.sammobile.com/news/samsung-app-reveals-galaxy-buds-2-will-copy-an-apple-airpods-feature/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim