Anlık Bildirim

Samsung'un katlanabilir telefon satışları Galaxy Note satışlarını geçti

Galaxy Note serisini sonlandırmakla ayağına sıkmış olabileceği düşünülen Samsung bu hamlesinde haklı çıktı. Şirketin katlanabilir telefon satışları Avrupa'da Galaxy Note satışlarını geride bıraktı.
Samsung'un katlanabilir telefon satışları Galaxy Note'u geçti Tam Boyutta Gör
Samsung'un Galaxy Note serisini sonlandırmasının ardından birçok kullanıcı şirketin kendi ayağına sıkmış olabileceğini söylemişti. Şirket hatırlayacağınız üzere popüler seriyi 2020'de üretimden kaldırdı. O zamanlar riskli bir hamle gibi görünmüş olabilir, ancak firma bunun karşılığını almış görünüyor.

Samsung'un katlanabilir cihazları, Avrupa'da yıllık satış rakamları açısından Note serisini geride bıraktı. Katlanabilir telefonların ortalama satış fiyatı Galaxy Note serisinden daha yüksek olduğu için bu gerçekten de büyük bir başarı. Sonuç olarak şirketin bu hamlesi daha yüksek gelir ve kârla sonuçlandı.

Samsung'un katlanabilir telefon satışları Galaxy Note'u geçti Tam Boyutta Gör

"Katlanabilir telefonlarımız süper hızlı satılıyor"

Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 geçtiğimiz Ağustos ayında 38 Avrupa ülkesinde piyasaya sürüldü. O tarihten bu yana iki cihazın satışları, yine Ağustos ayında piyasaya sürülen Galaxy Note serisinin ilk satışlarını geride bıraktı. Sektör uzmanları Samsung'un katlanabilir cihazlarının bu yıl 10 milyon satış rakamını aşacağı görüşünde.

Berlin'deki IFA 2023 fuarında konuşan Samsung Avrupa Pazarlama Müdürü Benjamin Braun "En yeni katlanabilir telefonlarımız süper hızlı satılıyor. Hatta katlanabilir cihazlarımızın yıllık satışları Avrupa'da Note serisini geçti" açıklamasını yaptı. Avupalı kullanıcıların bu yılki modeller arasından özellikle Galaxy Z Flip 5'e yoğun bir ilgi gösterdiğini belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim