Anlık Bildirim

PS5 ve PS4 için Ghost of Tsushima: Director’s Cut geliyor

2020'de PlayStation 4 için çıkışını yapan ve yılın en sevilen oyunlarından birisi olan Ghost of Tsushima'nın yeni ir sürümü olan Ghost of Tsushima: Director’s Cut PS5 ve PS4 için derecelendirildi.

Ghost of Tsushima: Director’s Cut derecelendirildi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Sucker Punch'ın yaptığı açık dünya aksiyon oyunu Ghost of Tsushima, 2020 yılında çıkış yapmış ve birçok oyuncudan olumlu yorumlar almıştı. Şimdi ise bu oyunun yenilenmiş versiyonu geliyor gibi duruyor.

Ghost of Tsushima: Director’s Cut Geliyor

Geçtiğimiz saatlerde Eğlence Yazılımı Derecelendirme Kurulu yani ESRB üzerinde Ghost of Tsushima: Director’s Cut derecelendirildi. Derecelendirilme sayfasına göre oyun PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapacak. Ne yazık ki çıkış tarihi ve detaylar belli değil.

Geçtiğimiz haftalarda da Death Stranding Director's Cut duyurulmuştu. İki projenin de detayları ve farkları belli değil. Sony, yeni nesil oyunlarını hazırlayana kadar eski oyunların Director's Cut versiyonlarını oyunculara suancak gibi duruyor. Yakın bir tarihte PlayStation etkinliği olması bekleniyor, detayları da büyük bir ihtimalle orada öğreneceğiz. Ghost of Tsushima'dan alınan görsellerin bulunduğu galeriyi aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim