Anlık Bildirim

Sony'den hamleler arka arkaya geliyor: Şimdi de Demon's Souls Remake geliştiricisini satın alıyor

Sony'nin Housemarque satın alımının ardından şimdi de Demon's Souls Remake'in geliştiricisi Bluepoint Games'i satın alıyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Sony, Bluepoint Games'i satın alıyor Tam Boyutta Gör

Özellikle son dönemde büyük oyun şirketlerinin büyük satın alımlar yaptığını çok sık görmeye başladık. Özellikle Microsoft'un Bethesda satın alımının ardından bu tarzda birçok haber görmüştük. Geçtiğimiz saatlerde de Sony, Returnal'ın geliştiricisi Housemarque'yi satın almıştı. Şimdi ise başka bir satın alım daha geldi.

Demon's Souls Remake Geliştiricisi PlayStation Studios'a Bağlanıyor

Housemarque satın alımının ardından Japonya'nın resmi Twitter sayfası, Sony'nin Bluepoint Games'i satın aldığını açıkladı. Paylaşım yapıldıktan bir süre sonra silindi. Silinen sayfayı burada bulabilirsiniz. Büyük bir ihtimalle tarihlerde bir yanlışlık oldu ve duyuru erkenden yapıldı. 

Paylaşımda kullanılan görselde Bluepoint Games yazması hata yapılma ihtimalini ortadan kaldırıyor. Bahsi geçen görseli haberin girişinde bulabilirsiniz. Bluepoint Games, PlayStation 5'in çıkış oyunlarından olan Demon's Souls Remake'i geliştirmişti. Ekip daha öncesinde Shadow of the Colossus ve Uncharted: The Nathan Drake Collection'ı da geliştirmişti. Bu satın alım, PlayStation'ın remake'lere devam edeceğini de gösteriyor olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9438 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, PlayStation ve
2 etiket daha Bluepoint Games Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim