Anlık Bildirim

Gmail karanlık modu sonunda iPhone ve iPad’e geldi

Google'ın iOS ve iPadOS için sunduğu e-posta uygulaması Gmail yeni güncellemesiyle birlikte uzun zamandır sıkıntı çıkaran karanlık moda hatasız şekilde sahip oldu.

Gmail karanlık modu sonunda iPhone ve iPad’e geldi Tam Boyutta Gör

Aylar süren gecikmenin ve tutarsız özelliklerin ardından Google, Gmail’in iPhone ve iPad sürümünde düzeltmeleri yaptı.

Gmail karanlık modu sonunda iPhone ve iPad’e geldi Tam Boyutta Gör

Versiyon 6.0.200519 ile birlikte gelen güncelleme, karanlık modu uygulama içerisinden de kontrol edilebilir hâle getirdi. Google’ın karanlık modu 2019 yılının Eylül ayında çıkmış olsa da şimdiye kadar iOS için sıkıntılı bir dağıtım süreci geçiriyordu.

Gmail karanlık modu sonunda iPhone ve iPad’e geldi Tam Boyutta Gör

Şimdiye kadar iOS kullanıcıları, cihazlarında Gmail için karanlık modu aktive edebiliyorlardı fakat bu durum sadece cihazı yeniden başlatana kadar geçerli oluyordu.

Uygulamaya yeni gelen karanlık modu aktive etmek için Gmail’e giriş yaptıktan sonra Menü ikonuna tıklayarak ayarlara gitmeniz gerekiyor. Ayarlar ekranında göreceğiniz “Tema” seçeneği, size karanlık, aydınlık ya da sistem varsayılanı şeklinde seçenekler sunacak. Eğer cihazınız iOS 11 ya da 12 çalıştırıyorsa, ayarlar içerisinde karanlık modu açıp kapatmaya yarayan bir anahtar göreceksiniz.

Gmail - Email by Google Gmail - Email by Google Gmail - Email by Google Gmail - Email by Google Productivity Ücretsiz 485,1 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim