Anlık Bildirim

Google, donanım ürünleri odaklı yeni bir kampüs kurmayı planlıyor

Teknoloji devi Google, ortaya çıkarılan belgelere göre Silikon Vadisi'nde donanım ürünlerine daha fazla odaklanmayı planladığı yeni bir kampüs kurmak için hazırlanıyor.

Google, donanımürünleri odaklı yeni bir kampüs kurmayı planlıyor Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Google, Silikon Vadisi'nde Ar-Ge odaklı yeni bir kampüs kurmayı planlıyor. Ortaya çıkarılan belgelere göre 'Midpoint' olarak adlandırılan kampüsün %20'si ofis alanı olacak ve %80'i cihaz üretimi, depolama ve diğer amaçlara odaklanacak.

Google'dan yeni kampüs

Yeni kampüs, şirketin mevcut Mountain View merkezi ile yakın zamanda onaylanan San Jose'deki karma kullanımlı kampüsü arasında konumlandırılacak. Bir yolun iki kenarına kurulacak kampüs alanları birbirine bir üst geçit ile bağlanacak. Toplamda 5 ofis binasının yer alacağı kampüste 3 adet endüstriyel bina bulunacak.

Google, donanımürünleri odaklı yeni bir kampüs kurmayı planlıyor Tam Boyutta Gör

CNBC tarafından ortaya çıkarılan belgelere göre şirket, yeni kampüsü 2018 yılından beri planlıyor ve Google kampüs için şu ana kadar 389 milyon dolardan fazla para harcadı.

Şirket tarafından yapılmış bir açıklama henüz bulunmazken Google'ın donanım şefi Rick Osterloh, yakın zaman önce yaptığı bir açıklamada teknoloji devinin donanım ürünleri alanında pazar payı almaya hazır olduğunu söylemişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim