Anlık Bildirim

Google Duplex ile artık sinema bileti alınabiliyor

Teknoloji devi Google'ın yapay zeka destekli rezervasyon servisi Duplex ile artık sinema bileti satın alınabiliyor. Uygulama şimdilik ABD ve İngiltere'deki 70'ten fazla sinemada geçerli.

Google Duplex ile artık sinema bileti alınabiliyor Tam Boyutta Gör

Google geçtiğimiz aylarda rezervasyon işlemleri için kullanılan Duplex adlı yapay zeka destekli teknolojisini tanıtmıştı. Şirketten yapılan açıklamaya göre Duplex ile artık sinema bileti almak mümkün.

Rezervasyonlarınızı kolaylaştırıyor

9to5Google’da yer alan habere göre işleme öncelikle asistana, gitmek istediğiniz film için bilet satın almak istediğinizi veya Google uygulamasından seans araması yapmakla başlıyorsunuz. Daha sonra filme saat kaçta gideceğinizi belirledikten sonra karşınıza çeşitli bilet sağlayıcıların seçenekleri sunuluyor ve istediğiniz sinemadan koltuğunuzu seçebiliyorsunuz.

Bu aşamadan sonra Duplex, Chrome tarayıcısına kaydedilen ödeme bilgilerini kullanarak sinema biletini pratik bir şekilde satın almanızı sağlıyor. Şimdilik 70'ten fazla sinema ve bilet servisi ile kullanılabilen bu servisin, ABD ve İngiltere'de kullanıma sunulduğunu da belirtelim. Google'ın bu hizmeti diğer ülkelere genişletmesi ise kuvvetle muhtemel görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim