Anlık Bildirim

Google'ın yaklaşmakta olan etkinliği, Google I/O 2021'de bizi neler bekliyor?

Google'un bu yılki geliştirici konferansının başlamasına az süre kaldı. Şirketin, etkinlikte tanıtması muhtemel olan ürünlerini sizler için hazırladık.

Google I/O 2021'den ne beklemeliyiz? Tam Boyutta Gör

Google'ın her yıl düzenlediği geliştirici konferansının bu yıl düzenlenecek olan etkinliğinin başlamasına sayılı zaman kaldı. 18-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Google I/O 2021 etkinliğinde birçok yeni gelişme tanıtılacak.

Google I/O 2021'de bizi neler bekliyor?

Etkinliği baş kahramanı olarak Android işletim sisteminin yeni sürümü Android 12 tanıtılacak. Birçok yenilikle gelecek olan Android 12, şirketin uzun süre sonra yaptığı en kapsamlı değişiklikleri içerecek. Yeni sürüm, kilit ekranı, widgetlar, uygulama simgeleri gibi birçok alanda kapsamlı tasarım değişiklikleri getirecek. Ayrıca gizlilik ve güvenlik iyileştirmeleri, kamera güncellemeleri ve tüm cihazların birlikte daha iyi senkronize çalışabilmesi gibi birçok yeniliği de sunacak.

Google I/O 2021'den ne beklemeliyiz? Tam Boyutta Gör

Kullanıcı gizliliği konusunda yakın zamandan şüphesiz en dikkat çekici gelişme Google'ın, Apple'ın iOS 14.5 ile sunduğu Uygulama Takibi Şeffaflığı benzeri bir sistem üzerinde çalıştığı haberleriydi. Yapılacak etkinlikle Google'ın yeni özelliğinin ayrıntılarını da öğreneceğiz.

 Google, dün paylaştığı bir tweet ile etkinlikte yeni bir Wear OS sürümünün duyurulacağını belirtti ancak herhangi bir ayrıntıya yer vermedi.

Google I/O 2021'den ne beklemeliyiz?

Şirketin Pixel Buds gerçek kablosuz kulaklıklarının yeni bir modeli üzerinde çalıştığı uzun bir süredir biliniyordu. Google Pixel Buds A etkinlik kapsamında tanıtılan ürünler arasındaki yerini alacak.

Google I/O 2021'den ne beklemeliyiz? Tam Boyutta Gör

Google Asistan'ın da etkinlikle birçok yeni özellik kazanması bekleniyor.

Uzun bir süredir geleceği merak konusu olan Google Pixel 5A'nın, şirket tarafından yapılan bir açıklama ile bu yıl içerisinde tanıtılacağı ancak bazı ülkelerle sınırlı kalacağı belirtilmişti. Google'ın yeni akıllı telefonunu etkinlikte tanıtması ancak daha ileri bir tarihte satışa sunması bekleniyor.

Yeni akıllı telefonun yanı sıra düşük bir ihtimal de olsa etkinlikte şirketin kendi geliştirdiği yonga setini de tanıtacağı yönünde beklentiler var.

Etkinliği takip etmek isteyenler için;

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim