Anlık Bildirim

Android Auto güncellemesi, Google Asistan'ı kullanılamaz hale getirdi

Android Auto'ya gelen son güncelleme, bazı kullanıcılar için Google Asistan'da sorunlara yol açtı. Sesli komut özelliğinin kullanılamaz duruma geldiği bildirilmeye başlandı.
android auto google asistan çalışmıyor Tam Boyutta Gör
Sesli komutlar, Android Auto, Apple CarPlay ve diğer bilgi-eğlence sistemlerinde kilit özellik. Arama başlatma, müziği kontrol etme, varış noktalarını ayarlama ve daha birçok işlem Google Asistan aracılığıyla daha hızlı gerçekleştirilebiliyor. Ancak, Android Auto’yu güncelleyen kullanıcılardan bazıları, sesli komut verdiklerinde “Hay aksi, bir şeyler ters gitti” hata mesajıyla karşılaştıklarını bildirmeye başladı.

Son güncelleme, Google Asistan’ı bozmuş gibi görünüyor. Sesli komut verilmeden önce de hata mesajı aldıklarını belirten kullanıcılar var. Google’ın destek forumlarında çeşitli başlıklarla bildirilen düzinelerce rapor var ancak net bir çözüm yolu paylaşımı yok. Sorunun Android Auto 11.1 güncellemesi ya da daha büyük olasılıkla yeni Google uygulaması güncellemesinden kaynaklandığı tahmin ediliyor. Sorun tüm kullanıcıları etkilemiyor ancak nadir görülen bir durum olmadığı da açık.

Google'ın yakın zamanda sorunu gideren bir güncelleme yayınlaması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim