Anlık Bildirim

Google Meet uygulamasına eğlenceli filtreler ve maskeler geliyor

Google Meet, Android ve iOS uygulamasına eğlenceli filtreler ve maskeler getiriyor. Böylece görüntülü konuşma esnasında değişik ve farklı özellikler ile eğlenceli vakit geçirmek daha kolay olacak.

Google Meet, eğlenceli özelilkler getirdi Tam Boyutta Gör

Google, kişisel görüşmeleri daha keyifli hale getirebilecek Google Meet görüntülü konuşma uygulaması için yeni bir güncelleme yayınladı. Artık, Android ve iOS’da bulunan Google Meet uygulaması için keşfedebileceğiniz yeni filtreler ve maskeler var. Bu efektleri kullanabilmek için, görüntülü aramanızın sağ alt köşesindeki ışıltılı butona dokunmanız yeterli olacak.

Google Meet’in eğlenceli yenilikleri

Stiller seçeceği altında, videonuza uygulayabileceğiniz parlamalar, çeşitli efektler ve renk katmanlarını göreceksiniz. Ve daha eğlenceli seçenekleri denemek istiyorsanız, sanal olarak yüzünüze ve başınıza uygulayabileceğiniz sevimli hayvan maskeleri ve sanal aksesuarlar için filtreler bölümüne bakabilirsiniz. Bu yeni efekt özellikleri, Google Meet uygulaması yerine Gmail üzerinden görüntülü görüşmeye başlasanız bile işlevsel bir şekilde kullanılabiliyor.

Google’ın bu güncelleme hamlesi Zoom uygulamasına rakip olacak bir dizi özellik sunuyor. Teknoloji devi, bu sefer kişisel kullanıcıları, arkadaşları ve aileleri bir arada toplayarak Google Meet uygulamasında aramalar yapmaları için ikna edebilecek özellikleri getirmeye başlamış gibi görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim