Anlık Bildirim

Google News Showcase, masaüstü erişimine açıldı

Google'ın kullanıcılarını güvenilir haberle buluşturma isteğinin bir parçası olarak oluşturulan News Showcase programına, artık masaüstünden de erişilebilecek.

Google News Showcase, artık masaüstünde Tam Boyutta Gör

Google CEO'su Sundar Pichai, haber yayıncılarına ücretli lisans seçenekleri sunmak için 1milyar dolarlık bir fon ayrılan Google News Showcase programının, geçtiğimiz Ekim ayında kullanıma sunulduğunu açıklamıştı. Lansmanından bu yana Android ve iOS'la sınırlı olan program artık masaüstünden de erişilebilir durumda.

News Showcase'e, artık masaüstünden erişilebilir

Google, güvenilir ve köklü haber kuruluşları ile çalışarak News Showcase'in çok daha nitelikli içerikler barındırmasını amaçlıyor.  Artık masaüstünden de erişilebilen programa dahil olan kuruluşların haberleri, 'En çok okunan haberler' başlığı altında yer alan kartlarla görüntülenebilecek.

Google News Showcase, artık masaüstünde Tam Boyutta Gör

Ayrıca doğrudan sol taraftaki gezinme bölmesinden de News Showcase'e erişilebilecek. Kullanıcılar, programa dahil olan yayıncıların yerel, ulusal ve küresel boyutlardaki haberlerini buradan takip edebilecek.

Şirket, dünya genelinde artan bilgi kirliliği ve yanlış haberlerden kaçınarak kullanıcılarını en doğru bilgiye ulaştırmayı hedeflese de program, şu an için yalnızca 8 ülkede mevcut. Google gelecekte daha fazla ülkeyle programı genişletmeyi amaçlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim