Anlık Bildirim

Google Pixel 5A'nın aşırı ısınma sorununa sahip olduğu ortaya çıktı

Geçtiğimiz hafta çıkışını yapan Pixel 5A ısınma problemi ile gündeme geldi. Telefonu satın alan kullanıcılar sorunlarını Twitter üzerinden paylaşırken, tepkiler artmaya devam ediyor.

Google Pixel 5A, aşırı ısınma sorunu yaşıyor Tam Boyutta Gör

Google'ın geçtiğimiz haftalarda piyasaya çıkan telefonu Pixel 5A, düşük fiyat ve sahip olduğu güçlü özellikler ile kullanıcıların beğenisini kazanmıştı. 6.34 inçlik OLED ekrana sahip telefon, Snapdragon 765G yongasından gücünü alarak donanım tabanlı bir koruma, 12 MP ve 16MP çift kamera sistemine ev sahipliği yapıyor.

Aşırı ısınma sorunları bildiriliyor

Google Pixel 5A'yı satın alan kullanıcılar telefonun aşırı ısındığına yönelik ciddi sorunlar dile getiriliyor. 60 dakika canlı yayın akışı gerçekleştiren bir kullanıcı telefonun aşırı ısındığını ve uyarı göstermeye başladığını belirtti.

Isınma sorunu yaşayan kullanıcıların çoğalmasının ardından Android Police ekibi telefonu gözden geçirdi ve 20 derece ortam sıcaklığında 5 dakika 4K60 fps veya daha yüksek kare hızlarında kayıt yapıldıktan sonra, telefonun aşırı ısınma uyarısı göstererek kayıt işlemini durdurduğunu tespit etti. 4K'nın yanı sıra 30 dakika 1080P video kaydı ve birkaç fotoğraf çekiminin bile aşırı ısınmaya yol açtığı belirtilirken, Google sorundan haberdar olduğunu ve araştıracağını bildirdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim