Anlık Bildirim

Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'nun tanıtım tarihi açıklandı

Google, yeni amiral gemisi akıllı telefonlarının tanıtım tarihini resmen açıkladı. Pixel 6 ve Pixel 6 Pro ile iki hafta sonra tanışacağız.

Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'nun tanıtım tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Arama devi Google merakla beklenen Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'nun tanıtım tarihini açıkladı. Yeni akıllı telefonlar 19 Ekim'de Pixel Fall Lansmanı'nda tanıtılacak. Çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek etkinlikte şirketin Android 12 tabanlı Pixel Launcher arayüzü hakkında da bazı bilgiler vermesi bekleniyor.

Pixel Fall Lansmanı, yalnızca Pixel akıllı telefonların duyurusuna odaklanmış ilk etkinlik olacak. Google daha önce yeni Pixel modellerini diğer bazı ürünleriyle birlikte tanıtıyordu. Gelelim şirketin merakla beklenen akıllı telefonları hakkında şimdiye kadar internete sızdırılan detaylara.

Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'nun tanıtım tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Google Pixel 6 serisi hakkında bilinenler

Google Pixel 6 serisi, Google tarafından geliştirilen Tensor işlemciden güç alacak. Standart versiyonda 90 Hz'lik 6.4 inç ekran göreceğiz. Pro modelinde ise 120 Hz tazeleme oranını destekleyen 6.7 inç kavisli ekran yer alacak.

Akıllı telefonlarda 50 megapiksel Samsung GN1 ana kamera sensörü kullanılacağı bildiriliyor. Ayrıca şirketin bu kez her iki modelde de ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı sunması muhtemel. Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro, aynı zamanda Android 12 ile çıkış yapan ilk akıllı telefonlar olacaklar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim