Anlık Bildirim

Guardians of the Galaxy Holiday Special fragmanı yayınlandı

Guardians of the Galaxy Holiday Special adıyla Disney Plus platformunda yayınlanacak olan 40 dakikalık özel Marvel filmi, kahramanlarımızın Noel maceralarına odaklanıyor.
Guardians of the Galaxy Holiday Special Tam Boyutta Gör
Marvel filmleri bugüne kadar sadece sinemalara özel yapımlar olmuştu ancak içerik platformları arasındaki rekabet yeni fikirler doğmasına sebep oluyor. Bundan sonra Marvel dizileri ve Short tarzı içeriklerin ardından özel Marvel filmleri de Disney Plus platformuna gelecek. Werewolf By Night filmi sonrasında daha fazla sürpriz bizi bekliyor.

Guardians of the Galaxy yeni filmi geliyor

Geçtiğimiz günlerde Silver Surfer için Disney Plus platformuna özel bir film haberinin ardından şimdi de Guardians of the Galaxy Holiday Special filmine ait ilk fragman yayınlandı. Bu özel filmler nispeten biraz daha kısa süren ve eğlenceli konulara odaklanan ancak evrenin gidişatı ile ilgili de ufak ipuçları veren yapımlar olacak.

2020 yılında duyurulan Guardians of the Galaxy Holiday Special filminin hazırlıkları 2019 başlarında yönetmen James Gunn’ın geri dönüşüne kadar uzanıyor. Kahramanlarımız bu filmde maceralara atılmak yerine Starlord’un hayran olduğu Kevin Bacon’ı bularak ona bir sürpriz yapmak istiyor. Seriyi izleyenler StarLord’un dans kahramanı Kevin Bacon’a yaptığı göndermeleri hatırlayacaktır. 25 Kasım 2022 itibariyle Disney Plus platformuna geleek olan Guardians of the Galaxy Holiday Special filmi 40 dakika sürecek.

Disney Plus'a buradaki sayfaya giderek abone olabilirsiniz. Aylık abonelik şu anda 34,99 TL.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim