Anlık Bildirim

Haftaya BİM marketlerde uygun fiyata DJI Tello Drone modeli var

9 Temmuz A101 aktüel ürünler arasında Piranha IP kamerası dikkat çekerken 10 Temmuz BİM aktüel ürünler arasında DJI Tello Drone modeli oldukça uygun fiyatta.

Haftaya BİM marketlerde uygun fiyata DJI Tello Drone modeli var Tam Boyutta Gör

Yazın etkisini giderek arttırdığı bugünlerde perakende gıda marketlerinde de deniz ürünlerine ağırlık verildiğini görüyoruz. DJI Tello Drone modeli ve Dijitsu Android TB haricinde göze çarpan pek fazla ürün yok.

10 Temmuz BİM aktüel ürünler

10 Temmuz BİM aktüel ürünler arasında DJI Tello Drone modeli dikkat çekiyor. 13 dakika havada kalma, sadece telefondan kumanda, otomatik iniş-kalkış, 360 derece çekim modu, 19km/s hız gibi özellikleri olan DJI Tello 499TL gibi oldukça uygun bir fiyata sahip. Bununla birlikte garanti kısmı kime ait tam anlaşılamıyor.

Diğer taraftan Voit marka şnorkel önceki dönemlere göre biraz daha ucuzlamış ve 69.90TL olmuş. Yine aynı markanın yüzücü gözlüğü ürünleri ve farklı markaların deniz gözlüğü ürünleri değerlendirilebilir.

Son olarak Dijitsu markasının Çin üretimi Android TV işletim sistemi barındıran 4 çekirdekli ve 50 inçlik 4K televizyonu 2199TL fiyat etiketi ile değerlendirilebilir.

Haftaya BİM marketlerde uygun fiyata DJI Tello Drone modeli var Tam Boyutta Gör

9 Temmuz A101 aktüel ürünler

9 Temmuz A101 aktüel ürünler arasında Piranha markası ağır basıyor. Kablosuz gece görüşlü güvenlik kamerası 149TL, Full HD aksiyon kamerası 129TL, kablosuz hoparlör 39.95TL şeklinde fiyat etiketine sahip. Kalite olarak düşük olan ürünler incelenebilir.

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
45119 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, 9 Temmuz A101 aktüel ürünler ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim