Anlık Bildirim

Hayatı hızlı yaşayanlara özel giyilebilir kamera: Drift Innovation X170

Drift Innovation firmasının giyilebilir kamerası X170, doğa sporlarıyla uğraşanlara, adrenalin tutkunlarına özel geliştirilmiş.

Teknoloji dünyasındaki hızlı gelişmelerden kuşkusuz dijital kamera sektörü de nasibini alıyor; büyük üreticiler her gün farklı tüketici beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik birbirinden yenilikçi ürünleriyle karşımıza çıkıyor. Bu ürünlerden birisi kısa süre önce internette dikkatimizi çeken Drift Innovation firmasının X170 isimli mini kamerası oldu. Peki, Drift Innovation X170'i piyasadaki onlarca rakibinden ayıran özelliği nedir? Piyasadaki sayılı giyilebilir kameralardan X170, ralli, motocross, yamaç paraşütçülüğü, bisiklet, kar kayağı, kay kay ve benzeri etkinliklerle uğraşanlara, kısacası adrenalin tutkunlarına özel geliştirilmiş ve kamera yaptığınız etkinliği tekrar tekrar kendi bakış açınızla izlemenize, yakınlarınıza izlettirmenize olanak tanıyor. Şimdi, X170'in teknik özelliklerine kısaca bir göz gezdirelim.

Giyilebilir kamera: Drift Innovation X170

133 x 50 x 33 mm ebatlarında ve 128 gram ağırlığında siyah - turuncu renk kombinasyonlu tasarıma sahip X170, 52 x 40 x 13 mm ebatlarında, 19 gram ağırlığında uzaktan kumandayla birlikte geliyor. Kumandanın kullanım alanı ise yaklaşık 5 metre. Kamerada sensör olarak CMOS tercih edilmiş ve objektifin görüş açısı yaklaşık 170 derece. Böylece geniş bir alanı kayıt altına alabiliyorsunuz. 720 x 480 piksel çözünürlüğünde saniyede 30 kare video kaydedebilen kamerada video kayıt formatı kullanıcı tarafından MP4 veya MJPEG AVI olarak; görüntü formatı ise 4:3 ya da 16:9 olarak seçilebiliyor. Videonun dışında X170, anı yakalamak için 5 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebiliyor.

0.5 metre derinliğe kadar suya dayanıklılık sergileyen X170, bünyesinde 32 MB dahili bellek barındırıyor. Kapasitenin yetersiz kaldığı durumlarda SD kartlar yardımınıza koşuyor. Firmanın belirttiğine göre belleği 16 GB'a kadar yükseltebilmekteyiz. Yaptığımız çekimleri ise 1.5 inç (~3.81 cm)'lik LCD ekrandan veya AV kablosu aracılığıyla televizyonumuzda izleyebiliyoruz.

Son olarak 2 tane AA pilden güç alan X170, yurtdışında yaklaşık 200$'lık fiyat etiketiyle satılıyor. Daha detaylı bilgi için buraya tıklayın.

Giyilebilir kamera: Drift Innovation X170

 

Drift Innovation X170 ile kaydedilen video örnekleri:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim