Anlık Bildirim

Her segmente hitap eden Galaxy Book duyuruldu

Samsung Galaxy Book dizüstü modeli Tiger Lake tabanlı Intel Core işlemcilerin yanında Pentium ve Celeron işlemcilerle seçenekleri oldukça geniş tutmuş. Ayrıca harici ekran kartı da var.

Her segmente hitap eden Galaxy Book duyuruldu Tam Boyutta Gör

Samsung’un dizüstü sektöründeki başarılı serisi Galaxy Book bu hafta yeni modellerine kavuştu. Orijinal Galaxy Book serisi her segmente hitap eden işlemci seçenekleriyle kapsama alanını geniş tutmuş.

Galaxy Book özellikleri ve fiyatı

Geleneksel tasarımını koruyan Galaxy Book modeli 15.6 inçlik ekranında Full HD çözünürlük sunuyor. 15.4mm kalınlık değeri olan kasa 1.55Kg ağırlığa sahip. Kasa içerisinde parmak izi okuyucusu mevcut.

İşlemci tarafında Tiger Lake tabanlı Core i3, i5 ve i7 seçenekleri sunulurken alt seviyede Pentium Gold ve Celeron ile seçenekler desteklenmiş. Iris Xe grafiklerini yeterli bulmayanlar için GeForce MX450 seçeneği de sunuluyor.

4GB/8GB/16GB LPDDR4x RAM bellek seçenekleri yanında 512GB NVMe SSD depolama sabit tutulmuş. 54Whr kapasiteli batarya 65W USB Tip-C hızlı şarj ile desteklenmiş. WiFi 6, Bluetooth 5.1, çift mikrofon, 720p kamera gibi ayrıntıları olan Galaxy Book modeli 549$ başlangıç fiyatına sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim