Anlık Bildirim

Hızlı ve Öfkeli 9'dan ilk yorumlar geldi: "Serinin en saçma filmi, gerçekten uzaya gidiliyor"

Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi Hızlı ve Öfkeli 9'dan ilk yorumlar gelmeye başladı. Filmin şu ana kadarki en saçma Hızlı ve Öfkeli filmi olduğu ve gerçekten uzaya gidildiği söylenmiş.

Hızlı ve Öfkeli 9'dan ilk yorumlar geldi Tam Boyutta Gör

Günümüzde aksiyon filmi deyince şüphesiz akla gelen ilk filmlerden biri de Hızlı ve Öfkeli serisi. Serinin dokuzuncu filmi için de ilk yorumlar gelmeye başladı. Film henüz çıkmadı incelemeler için belirli sayıda insana izletildi. Gelen ilk incelemeler herhangi bir spoiler içermiyor.

"Serinin En Saçma Filmi"

Gelen ilk yorumlara baktığımızda aslında eski filmler gibi olduğunu rahatlıkla görebiliyoruz. Yine birbirinden farklı abartı sahne olduğu ancak aksiyon sahnelerinin keyifli olduğu belirtilimiş. Yorumlarda en çok kendini tekrar eden kelime ise "saçma". 

"Saçma" yorumlarının yapılmasında filmde gerçekten uzaya çıkılıyor olması olabilir. Her ne kadar uzaya çıkılacağı daha önce açıklansa da birçok izleyici şaka sanıyordu. Belli ki Hızlı ve Öfkeli 9 yine aksiyon sahneleri ile doyurucu olan ancak film olarak başarısız olan bir film olmuş. Filmin şu ana kadarki en büyük Hızlı ve Öfkeli filmi olduğu da özellikle belirtilmiş. Elbette filmi izleyip kendiniz karar vermeniz daha doğru olur.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
41798 kez okundu.
54 kişi, toplam 61 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hızlı ve öfkeli 9, Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim