Anlık Bildirim

Hızlı ve Öfkeli 9'dan bir rekor daha geldi: 400 milyon dolar hasılatı geçti

Birkaç gün önce Amerika'da vizyona giren Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi Hızlı ve Öfkeli 9, Amerika'da vizyona girmesi ile birlikte bir rekora daha imza attı.

Hızlı ve Öfkeli 9'dan yeni rekor Tam Boyutta Gör

Sinema sektörünün şüphesiz en popüler film serilerinden birisi olan Hızlı ve Öfkeli'nin yeni filmi Hızlı ve Öfkeli 9, salgın sebebiyle biraz karışık bir vizyon tarihine sahipti. Geçtiğimiz ay Avrupa'da Asya'da bazı ülkelerde vizyona girdi. Birkaç gün önce de Amerika'da vizyona girdi. Amerika'da vizyona girmesinin ardından da rekora imza attı.

Pandemi Esnasında Amerika'nın En Yüksek Film Hasılatı

Hızlı ve Öfkeli 9 ya da F9'un 25 Haziran'da vizyona girmesi ile film, Kuzey Amerika'da pandemi sırasında en çok hasılat elde eden film oldu. 70 milyon dolar hasılat elde eden F9, rekorun önceki sahibi Godzilla vs. Kong'dan birinciliği aldı. Godzilla vs. Kong'un rekoru da 48.5 milyon dolardı. Amerika için normal zamanda hasılat rekoru ise 177 milyon dolar ile Star Wars: The Rise of Skywalker'ındı.

Hızlı ve Öfkeli 9, şu ana kadar küresel olarak 400 milyon doların üzerinde gelir elde etti. Pandemiye rağmen güzel bir hasılat olduğunu söyleyebiliriz. Hızlı ve Öfekli 9, Türkiye'de 2 Temmuz'da sinemaların açılması ile birlikte vizyona girecek. Şu anda sinemalar online olarak bilet satışı yapıyor.

Bu yaz vizyona girecek filmleri de aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim